Kinder сбъдва желания по случай своя 50-ти рожден ден

03 октомври 2018

Рожденикът обичайно получава подаръци, но на своя 50-годишен юбилей, шоколадовият бранд е подготвил специални изненади за малките и големите си почитатели, както и за верните си фенове.

Философията на Kinder винаги е била да създава специални моменти в живота на хората и рожденият ден на бранда не прави изключение. Тази година Kinder празнува 50 години по целия свят и има за цел да превърне детски мечти в моменти на щастие.

Най-големият подарък за шоколадовия бранд е щастието и усмивката на своите потребители. Ето защо Kinder предоставя възможност на всеки свой фен да спечели красиви преживявания.

Картинг забавление? Escape room приключение? Професионална фотосесия?

10 магически преживявания очакват всички участници в промоцията.

Искате да бъдете част от нея? Прочетете внимателно как да участвате. Крайният срок е 14-ти октомври.

Направете покупка на продукти Kinder на стойност поне 5 лв. Регистрирайте кода от касовата бележка до 14-ти октомври 2018 г., на www.kinder.com/50 и изберете желание, което да сбъднете. Не забравяйте да запазите касовата бележка, с която да проверите дали ще сбъднете желание с Kinder след 14-ти октомври.  Пълни условия на промоцията може да прочетете тук.

За Kinder:
• Историята на Kinder започва през далечната 1968 г., в малко италианско градче на име Алба. Там една гениална идея се превръща в Kinder, какъвто го познаваме днес. Микеле Фереро се стреми да създаде шоколад за малки и пораснали деца, който съдържа повече мляко и по-малко какао, и който да бъде обичан както от децата, така и от техните родители. Оттогава насам Kinder носи радост и щастие на децата и в същото време вдъхва спокойствие и чувство на сигурност в техните майки и бащи. Това се дължи на факта, че продуктът е с богато съдържание на мляко и се произвежда в малки порции.

• Създаването на уникални продукти е само част от историята на Kinder. Във всекиедин момент от нея, семейството, качеството и иновациите са в центъра на това, което представлява Kinder.

• В днешно време Kinder се предлага в 125 страни и е известно, че носи радост за децата, създавайки специални моменти, които сплотяват семействата.

• През 2018 г. Kinder празнува своята 50-та годишнина с потребители от цял свят.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР