Деси Банова, искрено и лично

02 July 2018

Снимка: Тихомир Рачев

От 17 юни бившата синоптичка на NOVA Деси Банова вече е госпожа Плевнелиева, третата поред. Бившият президент и момичето на времето се врекоха пред закона и пред Бог в изключително тесен кръг от най-близки хора.

Деси предостави ексклузивно на списание EVA снимки от сватбата и сподели, че същинското тържество с много гости и танци ще се състои след като се роди очакваният наследник на фамилията.

За това къде са се срещнали за първи път с Росен Плевнелиев, как е приключила връзката с бащата на дъщеря й, кога се е влюбила в президента и защо не е имала нито миг колебание, че това е мъжът, нейният мъж, с когото е безкрайно щастлива, как са събрали децата си от предишните връзки Деси разказва откровено и искрено единствено и само в юлския брой на EVA.

3 КОМЕНТАРА
3
Валентина
22 July 2018, 11:12

нЕма нужда от толкова сервилност, Eva. Неприятно и твърде ниЗко.

2
Ivanka
06 July 2018, 19:35

Ееее все по-ниско е съдържанието на списание ЕВА . Това ли е най-важното за м.Юли 2018год. ? Тези двамата вече няма медия да не са посетили и досадно да разказват за личния си живот . И Вие на опашката с интервюта . Този брой със сигурност няма да го купя . Не правете глупави властови услуги за сметка на читателите .

1
bb8
02 July 2018, 17:24

Какъв наследник на фамилията, бе редакция драга, Плевнелиев има и други синове, да са живи и здрави, нито му е първа съпруга, нито пък говорим за някаква династия/фамилия, просто ще му се роди дете като на всички нас...

ТВОЯТ КОМЕНТАР