Салата и разядка в едно

Диана Шингарова 29 юни 2018

Снимка: Диана Шингарова

Обичам бързите за приготвяне, вкусни и ефектни ястия. За подложка ще ви трябва една краставица, обелена на ивици и нарязана на кръгчета. Издълбайте сърцевината на краставицата, за да побере повече от плънката.

За плънката: 100 г пушена сьомга, една опаковка крема сирене около 200 г, една малка връзка копър, ситно нарязан, 1 с.л. каперси, по желание чесън, малко прясно настъргана кора от лимон и 1 с.л. от сока за свежест, щипка сол. Ако желаете по-силен рибен вкус, може да добавите и ситно накълцани 2-3 рибки аншоа. Вместо краставица може да поднесете хапките и върху крекери.

Още интересни гурме рецепти вижте на gourmetfriday.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР