Гала

Наистина чутовен подвиг, като имате предвид, че Гала е известна с това, че изобщо не спортува. Въпреки че, гледайки отстрани перфектната й фигура, човек трудно би повярвал, че се дължи единствено на диетата sоuth beach, чиято върла почитателка напоследък е.

Свобoда Сидерова 02 January 2007


Ако искате да видите своята любимка Гала на живо, едното място е столичният медицински център Derma Vita. Там звездата се отдава на разкрасяващи процедури, за да издържа на бясното темпо, особено след второто предаванe, което води - "Имаш поща". (Между другото, телевизионната лейди е една от малкото, които не крият как се поддържат и не разправят, че дължат красотата си на 8 ч сън плюс 2 л вода.) Другото място е районът на Мотопистата - русокосата фурия се кълне, че само да се затопли, ще тича там.

Наистина чутовен подвиг, като имате предвид, че Гала е известна с това, че изобщо не спортува. Въпреки че, гледайки отстрани перфектната й фигура, човек трудно би повярвал, че се дължи единствено на диетата sоuth beach, чиято върла почитателка напоследък е. Какви още малки тайни крие Гала и готова ли е в името на работата да си сложи силиконов бюст?

1. От показаните терапии в "На кафе", "зад кадър" опитва единствено фотоподмладяването. "Като видя козметична процедура, съм като дете на панаир - решавам, че е много хубава и трябва я пробвам. Д-р Паскова от Derma Vita обаче е достатъчно убедителна, за да ме откаже, ако прецени, че не е добра за мен. Доверявам й се на 100%"

2. Това е 3-ият поред сеанс фотоподмладяване (светлинни импулси стимулират влакната колаген и еластин и изглаждат малките бръчки), на който се подлага. "Чувствам само леко парване, като жилване. Не е особено неприятно. Малко се зачервявам, но след половин час минава. Намирам, че лицето ми е освежено, сякаш съм ползвала чудотворна козметика. Фините линии около очите (почти няма, въпреки че се смеe непрекъснато - б.а.) може би ще се махнат след 5-ия сеанс." Единствено загубата на луничките, изчезнали заедно с малките недостатъци, я "опечалява".

3. Най-големият й страх е, че може, по една или друга причина, да не отиде на работа. Затова харесва процедури, които не променят вида й, (пробвала е още освежаваща гликолова маска) и избягва тези с "откъсване от производство". Ако трябва да си направи пилинг, ще е във време, когато не е на работа.

4. Не се притеснява от мимическите бръчки: "Когато са в умерено количество, са добре дошли." Фенка е на естетичната хирургия, но и е много страхлива и не би правила нещо с пълна упойка. "Засега. Да не бързаме."

5. Въпреки че няма идеал за красота, харесва Шарън Стоун, която "със сигурност си слага ботокс".

6. Почти не се сеща за безсънни нощи, но и след малкото, които е преживяла, не се събужда с кръгове и очите й не са подпухнали. "Слава богу, защото тогава не знам какво щях да правя." В такива моменти пие много вода - 1.5 л за 3-4 часа.

7. Сравнително бързо се възстановява. Постоянното напрежение не й дава да се отпусне, за да се почувства зле. "Имам чувството, че кожата ми също е свикнала на този ритъм."

8. Спи малко - около 5 часа и половина. Заспива около полунощ и към 5.30 вече е будна, въпреки че часовникът е навит за 6. Би могла да не става от леглото 12 часа и пак ще се чувства прекрасно. Определено не е нощна птица. "Не вярвам в сови, орли и соколи."

9. Не пуши и смята, че красотата й не може да пострада от нищо, защото няма лоши навици.

10. Харесва модерните, малко щури неща от рода на татуировките и пиърсинга, но "не съм си харесала още нито рисунка, нито място".

11. Най-скъпият крем, който е ползвала, е хайвереният на La Prairie. В момента е изцяло на Estee Lauder - почистващи средства, дневен Future Perfect, нощен Advanced Night Repair, за очи, изглаждащ тена серум Idealist и 2 вида маски - почистваща или пилинг и супер хидратираща.

12. Козметичното й верую: може да пропуснеш нощния крем, но почистването никога. Не харесва тоалетното мляко, а измиващите се с вода продукти. Така има чувството, че лицето й е по-чисто.
13. На нощното й шкафче има: чаша вода, сценарий, библия. Противно на общоприетото, държи кремовете и мазилата в голям шкаф в спалнята, а не в банята.
14. След лицето, другата й страст са зъбите, на които много държи. Първите й опити за избелване датират от юношеските й години - търка ги със сода за хляб. Сега предпочита по-цивилизованите методи в стоматологичен кабинет. Често ги избелва, защото от чашата червено вино, което обича да пие вечер, се променят.

15. Не е кафеджийка и пие кафе по най-кошмарния начин - отпива глътка и я държи в устата. За едно предаване й се събира 1/3 чаша. Вкъщи не се сеща за него. Сутрин пие само гореща вода. Прави го отдавна: "Не знам защо и колко ми помага, но се чувствам добре." От време на време подпомага красотата отвътре с хранителни добавки за коса, кожа и нокти.

16. Научава за диетата sоuth beach миналото лято, когато е на гости на брат си в Америка. Качва около 5-6 кг за няма 2 месеца, защото "там, ако стоиш по-дълго, няма начин да не станеш дебел".

17. След като се връща, сваля килограмите с нея. "Ядеш - отслабваш и никакъв спорт". Това е едно от нещата, който й харесват в тази диета. Няма гладуване, само първите 2 седмици са без въглехидрати. По принцип обича повече зеленчуци, така че плодовете, също забранени през първата фаза, не й липсват.

18. South beach твърдо е нейната диета, независимо че е сложна и отнема време. Опитва диетата японско чудо, при която се ядат твърдо сварени яйца. След всяко следващо мисли, че ще получи обрив. Така приключва с "японския" период. По едно време залита към прословутата зелева супа, но и нея изоставя бързо. "Знам какво значи пълен глад - 2-3 дни само на ябълки и чай, но не съм убедена, че е най-доброто."

19. Прибягва до диети след уикенда. Петък, събота и неделя се наяжда сериозно, особено по празници. "Лесно качвам и лесно свалям килограми".

20. В хладилника й има задължително рибни продукти и сирена. Месо се завърта 4-5 пъти в годината. За сметка на всекидневните салати, по които е луда и към които винаги добавя кълнове.

21. Не ползва изкуствени мигли не защото й идват твърде много, а защото сама се гримира (навремето е учила макияж). Не обича тежък телевизионен грим. "Няма професионалист, който да гримира леко." Не слага фон дьо тен, само коректор и малко пудра. Преди предаване пръска лицето със спрей с термална вода, за да го освежи и фиксира грима.

22. Декоративната й козметика също е на Estee Lauder. Минимумът, без които не можем да я видим на живо или на екрана, е спирала, руж и гланц или червило. Колкото и да е странно, не носи чантичка с гримове.

23. Никога не се връща втори път към даден аромат, с изключение на Coco Mademoiselle, Allure, Chance, всички на Chanel. Последните й открития са Love in paris на Nina Ricci и Vizit for Women на Azzaro. Не си пада по аромата на чистичко, сапун, плодове и цитруси.

24. Естествения цвят на косата й е тъмно русо, пепеляво. След измиване не пропуска балсам или маска. Ампули слага от дъжд на вятър, колкото да отчете дейност. Ползва продукти на L'Oreal Proffessionel, които й набавя фризьорът. Въпреки че всеки ден й правят косата и често я боядисва, засега не може да се оплаче от липса на обем.

25. Иска времето да й стига повече за масаж - всяка седмица по 2 пъти. За последно си угажда по Коледа - пълна програма с всекидневни масажи, съчетана със СПА процедури в хотел в Девин. Иначе ходи на масаж веднъж на 2 месеца в козметичен център Ади.

26. Въпреки забраната на д-р Паскова, ходи на солариум и ще продължава да ходи. И лятото обича да се излага на слънце, като пази, доколкото е възможно, лицето и ползва висок слънцезащитен фактор.

27. Не се увлича от източните учения. "Смятам, че йогата е хубаво нещо, но не ме вдъхновява мисълта да ходя в някакви групи и дружно да викаме "ом" и разни други неща." Не се гордее, че не спортува. "Ако видите в началото на април една руса мадама да тича по булевард "България", да знаете, че съм аз."

28. След 30 години се вижда като добре поддържана 40-годишна жена. От външността си не харесва носа. Що се отнася до идеалните размери 90-60-90, единствено не го докарва на гръдна обиколка. Но би направила много неща в името на работата си. "Аз съм малко жертва на работата и съм влюбена в нея. Ако трябва, ще си сложа силиконов бюст. Сигурно ще избера най-малкия възможен. Не съм почитателка на големите форми."
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР