Лимонен детокс

Любимият режим за бързо смъкване на килограми на Бионсе, Виктория Бекъм и Наоми Кембъл

eva.bg 23 February 2023

Правила на хранене: Много е изписано за тази форма на диета и голяма част от диетолози и фитнес инструктори имат свое положително или отрицателно мнение за нея. Правилата, ако въобще могат да се нарекат такива, са в продължение на няколко дни да се пие големи количества лимонада (6 до 10 чаши дневно).

Приготвя се от сок от пресни лимони, органичен кленов сироп и лют червен пипер. За още по-добри резултати, привържениците на този детокс препоръчват сутрин да се започне с чаша подсолена вода, а вечер да се завършва деня с чай с разхлабващо действие. За да не се превърне всичко това в бедствие за организма ви, детоксът е предшестван от период на подготовка, в който трябва да замените месото с пресни плодове и зеленчуци за три дни, следващите два дни отделяте на детокс режим и захранването става с ден, в който приемате само прясно изцеден портокалов сок.

Особено внимание: Основното предимство на тази диета е бързата загуба на тегло и с това се ограничават ползите за организма. Следва дълъг списък от недостатъци и предупреждения като бързо възстановяване на теглото след детокса, нарушения в процеса на обмяна на веществата, проблеми с храносмилателната система и с бъбреците.

Странични ефекти: Сънливост, постоянен глад и понякога болки в корема

Привърженици: Виктория Бекъм, Наоми Кембъл и Бионсе

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР