Кристин Дейвис осинови момченце

eva.bg 07 May 2018

Снимка: getty images

Кристин Дейвис осинови още едно дете – този път момченце. Звездата от „Сексът и градът“ вече има дъщеря – Джема Роуз, в момента на 7 години, която осинови през 2011.

53-годишната актриса винаги е твърдяла, че осиновяването е много отговорна задача и в началото е била много притеснена дали ще успее да го почувства като свое. Месеци наред тя приспивала бебето, поставяйки го върху гърдите си, за да изгради силна връзка между двете, а когато се буди през нощта, изпитва панически страх, че то не е в леглото си. „Ужасявах се, че рождената й майка може да размисли и да си я прибере“, разказа тя малко след осиновяването на Джема Роуз.

В откровено интервю преди време Кристин сподели: „Превърнах се в героинята си Шарлот. Тъжно ми е и не исках да става така. Но двете си приличаме и накрая споделихме една съдба. Не успях да се влюбя истински, въпреки, че и аз като Шарлот гледам с надежда на всяка нова връзка, но нещата все не се получават. Завиждам й, защото тя накрая срещна своя човек, а аз все още не съм. Малко или много сценарият на сериала повтори живота на всички ни“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР