Враждата между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал стана публична

eva.bg 12 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Никой не се е заблуждавал, че Ким Катрал и Сара Джесика Паркър са приятелки. Двете многократно по косвен и заобиколен начин са коментирали отношенията си, без обаче да навлизат в детайли и запазвайки доколкото е възможно добрия тон. За последно тази тема се обсъждаше покрай обвиненията на Сара Джесика Паркър, че именно Ким и нереалните й претенции и изисквания са причина да няма „Сексът и градът 3“. „Когато има едни нормални отношения, обикновено някой се обажда и пита - „Свободна ли си за този проект и тази роля“, а ти отговаряш или с да или с не, защото си ангажиран с други неща. И ако не можеш да се включиш в дадения проект, ти пожелават успех с това, което вършиш в момента и се разделяте като нормални хора. Не това обаче се случи по отношение на „Сексът и градът 3“ и не по този начин протече разговорът ни. Защото нямаше нормални отношения, а токсични“, заяви тогава Ким Катрал.

Сега, след като стана ясно, че братът на Ким е открит мъртъв във фермата си в Канада, Сара Джесика Паркър реши да изрази подкрепата си със следния коментар в социалните мрежи: „Скъпа Ким, любов и съболезнования на теб и семейството ти, Бог да благослови брат ти.“ Катрал обаче не прие изказаните съболезнования, нещо повече. Отговорът й беше толкова груб, остър и краен, че взриви не само социалните мрежи, но и милионите почитатели на „Сексът и градът“.

Майки ми ме попита днес – кога тази Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, най-накрая ще те остави на мира. Твоите непрекъснати опити да установиш контакт са болезнено напомняне колко жестока си – и преди, и сега. Нека се изразя пределно ясно (ако все още не съм го направила) – ти не си част от семейството ми. Не си моя приятелка. Пиша, за да ти кажа веднъж и завинаги да престанеш да експлоатираш трагедията ми с цел да си правиш имидж на „добро момиче“.

Сега всички очакваме отговора на Сара Джесика Паркър, а междувременно в западните медии се появиха публикации, че по време на снимките на сериала, а после и на пълнометражните филми, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис изобщо не говорели с Ким. Въпреки че имали по 15-часови снимачни дни, те не й казвали нито дума извън сценария, хранели се отделно от нея, гримирали ги отделно, настанявали ги в различен хотел. Това донякъде обяснява избухването сега на Ким Катрал.

А какво научихме за живота, приятелството и любовта от героините им Кари, Саманта, Миранда и Шарлът, може да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР