Меган Маркъл – годеница на пълен работен ден

eva.bg 25 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Меган Маркъл присъства на първата церемония в Англия за отдаване на почит на загиналите по време на военни конфликти. Американската актриса бе плътно до годеника си принц Хари за отбелязването на Деня на АНЗАК (Австралийско-Новозеландски военен корпус), свързан с битка при Галиполи и саможертвата на хиляди в опит да се срази Османската империя.

Не знаем доколко е била запозната актрисата с всички факти от историята преди честването, но сме сигурни, че са я осведомили. Занапред я чакат много подобни официални ангажименти и въпреки че от нея няма да се очаква да коментира или анализира случилото се, не бива да се допускат случайни гафове от незнание. Този път Меган Маркъл се държа подобаващо сериозно, като не допусна дежурната усмивка да се появи на лицето й. Вижте я в галерията ни.

Междувременно с пълна сила тече подготовката за сватбата й с Хари, която ще е на 19 май. Меган намира време както за почти ежедневните официални ангажименти, свързани с Короната, така и за проби на булченските роклите (твърди се, че се шият две), обсъждане на менюто, списъка с гостите, детайлите относно церемонията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР