Принц Хари и Меган Маркъл: Любовта им пламна по тези места

Елка Влаховска 29 March 2018

Норвегия

Едно е ясно: сватбата на принц Хари и любимата му Меган Маркъл ще бъде сред най-коментираните светски събития на 2018 г. Колкото и да се опитваха да скрият връзката си от края на 2016 г., светските хроникьори и настойчивите папараци ги следваха неотлъчно по петите из целия свят. Как се стигна до годежа в края на миналата година, който въобще не прозвуча романтично – принц на коляно, поднасящ годежен пръстен, докато печеното пиле цвърчи във фурната? Романтиката е в предисторията, с тайнствените пътешествия, които двойката предприе, кръстосвайки от Полярния кръг до Големите Антилски острови в Карибско море. Несъмнено тези места се превръщат в топ желани дестинации за 2018 г.

Норвегия, януари 2017

Всеки би се запитал защо един принц и неговата принцеса ще се забутат в най-лютите студове на най-северния обитаем край на света, на цели 1150 км от столицата Осло, в скромното рибарско селище Тромвик. Отговорът подсказва романтичната страна на техните отношения – да бъдат сами и да наблюдават светлинните игри по небето на Аурора бореалис – неземното Северно сияние. На принц Хари не му липсва изобретателност и смел подход, когато организира това северно бягство през платформата airbnb. Двойката отсяда в Tromvik Lodge, постройка, която силно наподобява бунгало от бивш пионерски лагер, но с джакузи отпред. Околността е идилична, с гледките на гори и океанската шир, с дебненето на магичното сияние и на огромните китове, които точно по това време пребивават в тези води.

Ямайка, март 2017

В Монтего бей – четвъртия по големина град на остров Ямайка, принц Хари и Меган гостуват за сватбата на Том Инскип, най-добрия приятел на принца. Едноименният залив, където река Монтего се влива в Карибско море, е магнит за туристите. 

Отсядат в курорта Round Hill Resort, доста посещаван от световните знаменитости, но предразполагащ към уединение със закътаните си сред палмите частни вили. Отвън гледките са зашеметяващи, а в интериора, обзаведен по традиция със спални комплекти на Ralph Lauren, са полагали глави Грейс Кели, Труман Капоти, Лупита Ньонго. Любопитен и малко известен факт е, че точно в този курорт прекарват медения си месец Джон и Жаклин Кенеди.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР