Принц Хари и Меган Маркъл: Любовта им пламна по тези места

eva.bg 30 December 2020

Норвегия

Тайнствените пътешествия, които принц Хари и Меган Маркъл предприеха преди светът да разбере за любовта помежду им, са едни от най-желаните дестинации. Вижте по кои места пламна любовта на двамата.

Норвегия, януари 2017

Всеки би се запитал защо един принц и неговата принцеса ще се забутат в най-лютите студове на най-северния обитаем край на света, на цели 1150 км от столицата Осло, в скромното рибарско селище Тромвик. Отговорът подсказва романтичната страна на техните отношения – да бъдат сами и да наблюдават светлинните игри по небето на Аурора бореалис – неземното Северно сияние. На принц Хари не му липсва изобретателност и смел подход, когато организира това северно бягство през платформата airbnb. Двойката отсяда в Tromvik Lodge, постройка, която силно наподобява бунгало от бивш пионерски лагер, но с джакузи отпред. Околността е идилична, с гледките на гори и океанската шир, с дебненето на магичното сияние и на огромните китове, които точно по това време пребивават в тези води.

Ямайка, март 2017

В Монтего бей – четвъртия по големина град на остров Ямайка, принц Хари и Меган гостуват за сватбата на Том Инскип, най-добрия приятел на принца. Едноименният залив, където река Монтего се влива в Карибско море, е магнит за туристите. 

Отсядат в курорта Round Hill Resort, доста посещаван от световните знаменитости, но предразполагащ към уединение със закътаните си сред палмите частни вили. Отвън гледките са зашеметяващи, а в интериора, обзаведен по традиция със спални комплекти на Ralph Lauren, са полагали глави Грейс Кели, Труман Капоти, Лупита Ньонго. Любопитен и малко известен факт е, че точно в този курорт прекарват медения си месец Джон и Жаклин Кенеди.

Англия, май 2017

Може ежегодният турнир по поло Audi Polo Challenge в Аскът, Бъркшир, Англия, да не е най-романтичното място, но там за първи път Меган Маркъл е представена на британското светско общество като „кралското гадже“. С непоколебима увереност тя подкрепя спортните изяви на принц Хари, наблюдавана под око от английските дами, високомерно скрили глави под екстравагантните шапки. Аскът е известен с конните състезания, хиподрумът му е собственост на британската корона, както и замъкът Уиндзор, намиращ се на по-малко от 10 километра оттам. В романтичния живот на принца това е повратна точка – появяват се „съгледвачите на короната“, които именно тук негласно засвидетелстват одобрение на връзката му с Меган Маркъл.

Ботсвана, август 2017

За първи път принц Хари посещава тази африканска страна, когато е на 13 години, два месеца след смъртта на майка си принцеса Даяна. Африка винаги е била с особена сантиментална стойност за кралското семейство на Великобритания (през февруари 1952 г. в Кения, в Sagana Lodge, Елизабет II е известена за смъртта на баща си и възкачването си на трона). Принц Хари прави изключително романтичен жест, като кани Меган в лоджия в кампа Meno a Kwena, близо до делтата на река Окаванго, за да отпразнуват 36-ия рожден ден на актрисата. Може би Меган е очаквала пръстена там?

Двамата са сами сред саваната, около тях преминава втората по големина миграция на зебрите. Наблизо са и носорозите, на които принц Хари е своеобразен попечител, оглавявайки през януари 2017 г. фонда за защитата им Rhino Conservation Botswana. А може би двамата въобще не са наблюдавали дивия живот на Африка, а са усетили онази тръпка на щастие и удовлетворение от това да бъдат заедно, която ги отведе до олтара.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР