Защо Мишел и Барак Обама няма да присъстват на сватбата им

eva.bg 12 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Остава само месец до сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл, поканите вече са разпратени, тортата е избрана, мястото на венчавката е ясно, дори порцеланът, в който ще се хранят гостите, вече е приготвен. Въпреки че все още не знаем кои ще имат честта да присъстват на сватбата, със сигурност се знае, че Мишел и Барак Обама няма да са там, въпреки че са в близки отношения с Хари. И причината няма нищо общо нито с тях, нито с принца.

Беше взето решение, че в официалния списък с гости няма да има политически лидери, без значение дали са от Великобритания или други страни. Кралският двор с одобрението на Нейно Височество Елизабет II взе това решение“, заяви говорител на двореца Кенсингтън. В списъка с гости на двамата младоженци ще има само близки техни приятели, които познават от много години.

И въпреки че семейство Обама няма да присъства, говорителят заяви, че двете двойки очакват с нетърпение да се видят, така че след сватбата със сигурност ще има среща между Хари, Меган, Барак и Мишел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР