„освободената” жена е евтина и безинтересна

06 March 2007

петър стойчев

текст адриана попова
фотография гроздан гроздев


Петър Стойчев е хубав и отскоро 30-годишен мъж - 193 см висок, мнооого добре сложен и честно май това е истинската причина да се срещнем с него. Освен това е разговорлив, искрен и нека все пак го кажем - вече шест пъти печели Световната купа по плувен маратон. Когато го питат дали е известен, отговаря с "не", но със сигурност сте чували за успехите му. За него се шумя много покрай опита му да счупи световния рекорд от 7 ч. 3 мин. за преплуване на Ламанша - това са 32 км студени води със силни течения и вълни. Точно излезлите големи вълни попречиха на Петър и той записа трето време в историята - 7 ч. 21 мин. С него разговаряме в промеждутъците на тренировките му в басейна "Спартак".

Ти си хубав мъж. Кой е най-големият комплимент, който си получавал от жена?

Не получавам комплименти. Но изхождам от факта, че когато нещата се наричат с истинските им имена, това не е комплимент. Жените са малко пестеливи откъм комплименти, поне тези, с които аз контактувам.

Да се съблечеш по бански е голям женски комплекс, каква е мъжката позиция по въпроса?

На мен ми трябва много малко, за да преценя жената по бански. Никога обаче, като видя една жена, не й търся кусурите. Опитвам се да намеря хубавото в нея.

Къде са най-хубавите женски тела?

По елитните курорти по света. На българското Черноморие има много хубави жени, в Южна Америка също - Бразилия, Аржентина. Въпреки че гледаме по филмите много красавици в Америка и въпреки че многократно съм ходил там, не успях да ги срещна. Имаше хубави жени, но те бяха много малък процент в сравнение с масата.

На коя част от тялото обръщаш внимание?

Може би по-скоро крака, задник и корем, отколкото гърди. Коса, лице. Жената трябва да има излъчване. Зъбите също ми правят впечатление. И, разбира се - маникюрът и ръцете, самите пръсти. Жена с изгризани нокти до половината поражда асоциации за нечистоплътност.

Значи не просто неща, които са даденост, а неща, които зависят и от самата жена?

Разбира се, не може на една жена да й се сърдиш, че няма цици, както на един мъж, че му е малка пишката по рождение. Въпреки че циците могат да се променят.
Към това как се отнасяш? Нямам нищо против, стига да са направени качествено, да разкрасяват жената, а не да създават проблеми в ежедневието.

Ти имаш ли личен опит?

Не, аз засега контактувам с натурални жени. Имам приятелка, тя се занимаваше със синхронно плуване, преди 2 години прекъсна (приятелката му е Ася Анастасова, бивша националка по синхронно плуване). Тя е натурална, изглежда си добре. Жените, с които имам отношения, са по-земни, с по-нормални доходи и начин на живот. Смея да твърдя, че с богати жени не съм контактувал. Не съм такъв тип мъж, който да търпи капризите на богатите жени.

Има и такива, които сами си печелят парите... Какво не би простил на една жена, кое женско качество те дразни?

Една жена трябва да е по-сдържана в обществото, за да е по-интересна за мъжете. Свободното й държание, флиртовете, които стават достояние на всички, я правят да изглежда доста евтино и обикновено.

Агресивни ли са българските мъже?

Със сигурност. Чух наскоро Сашка Васева да говори за домашно насилие... Това е неравностоен двубой, мъжът да бие жената. Ако е голям бияч, да излезе да се бие срещу мъже. Въпреки че има жени, които чрез държанието си и начина, по който унижават мъжа, заслужават да бъдат наказани по някакъв начин, но не знам дали трябва да бъде с бой.

А по какъв друг начин?

Може нула номер да я обръсне. Драстично е, но щом тя е направила нещо, което си заслужава...

Как се отнасяш към законите за сексуалния тормоз на работното място?

Това са глупости. Аз не съм работил никога на работа като теб. По-скоро ти ще ми кажеш дали колегите те пляскат по задника. Не мисля, че ако кажеш на някой твой колега да престане да те закача, той ще продължи. Италианците, аржентинците подвикват по улицата след жените. Една жена, ако й подвикне хубав мъж, със сигурност няма да го осъди.

С какво една жена отключва сексуалната ти фантазия?

Трябва като я видиш, да ти направи впечатление - с визия, с държание, с походка, с осанка. Мъжете, още като видят една жена, и знаят дали искат да бъдат с нея.

Мъжете казват, че не могат без секс. А жените - че им е важно да имат и емоционална връзка.

Да, за да не изглеждат курви в очите на другите. "Ти за каква ме мислиш" - това е стандартният женски лаф. Доста от мъжете, които познавам, в това число и аз, се е случвало да бъдем много дълго време без секс. Нещата са индивидуални.

Важни ли са експериментите в секса?

Важни са, доколкото и двамата са предразположени, всичко трябва да става по желание на двамата. Нищо не трябва да е против волята. Много важно е, ако искаш да предложиш и да направиш нещо ново, да знаеш как трябва да го направиш, да го постигнеш.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР