Отказва да се пенсионира

eva.bg 30 January 2018

Снимка: getty images/guliver

Елън Дедженерис не иска да се оттегля от малкия екран, въпреки че наскоро навърши 60 години. Тв водещата, която може да се похвали с една от най-слънчевите усмивки и страхотно чувство за хумор, не желае да се пенсионира.

„Не знам какво бих правила, няма нещо друго, което да искам да върша или пък място, където да искам да си почивам до дълбока старост. Затова ще продължа да бъда водеща на шоуто си, докато не реша с какво друго искам да запълня дните си. Просто много обичам работата си. Да, звучи шокиращо дори да мен, че съм вече на 60 години. Направо е ужасно. Но какво да направя, случва се“, с усмивка коментира тя.

Това, което най-много й харесва в работата, е че разсмива хората и ги прави щастливи. „От малка съм много чувствителна, винаги съм била внимателна спрямо околните. Не виждам нищо забавно в това да се присмиваш на някого, но пък може да накараш хората да се смеят, без да е за сметка на някой друг“, казва още Елън, която определено знае как да ни накара да се усмихнем, при това от сърце.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР