Когато Елън Дедженерис заведе Опра Уинфри в супермаркета

eva.bg 05 October 2017

Тв водещата Елън Дедженерис има навика да поставя гостите си в неудобни и комични ситуации, а най-обича да вземе някоя топ звезда със себе си и да я заведе я в супермаркета, я в кварталното кафене или в някоя верига за бързо хранене и да снима реакциите и на пазаруващите звезди, и на обикновените хора, с които се сблъскват.

Преди време Дедженерис накара първата тогава дама Мишел Обама да посети за първи път от години истински супермаркет, където я постави в доста комични ситуации, от които тя за щастие се измъкваше ловко и с много смях.

Този път взе не друг, а самата Опра Уинфри и отново я вкара в магазина. И докато Опра обясняваше, че за последно е пазарувала сама за Деня на благодарността миналата година, Елън я осведоми, че вече всеки трябва да си носи чанта за покупките с цел опазване на околната среда, след което връчи на Уинфри два огромни куфара на Louis Vuitton. Последваха куп подобни комични ситуации, като например - „Опра се нуждае от шампоан против пърхот, какво ще препоръчате“ или „А може ли Опра да плати със златни кюлчета“. Каква суматоха предизвикаха и какво точно се случи може да видите във видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР