Масата ви е готова

ReZZo.bg е повече от сайт за резервации, той е необходимост в натовареното ежедневие на съвременната работеща жена

22 November 2017

Вече правим всичко през мобилните си телефони – купуваме дрехи от другия край на света, запазваме си хотели, самолетни билети или такива за театър и кино, поръчваме си храна и такси, плащаме си сметките. Съвсем логично е да правим и резервациите си за модерните ресторанти и клубове онлайн.

Събота вечер е. На вас определено не ви се стои вкъщи. Ще излизате, разбира се, но организацията с другите момичета е сложна. Първо вино и вечеря, после коктейли и танци... В събота вечер има само един начин да се доберете до маса в някое от актуалните заведения и това е онлайн резервацията. С ReZZo.bg изборът на заведение и резервацията стават лесно и бързо, пестите пари, а изборът е огромен.

Само с един клик веднага виждате в кои заведения можете да обядвате или вечеряте, при това ще получите отстъпка до 40%. Подреждате ги по вид кухня (със сигурност ще огладнеете още докато избирате), местоположение (вече в осем града), средна сметка на човек и най-важното - оценка на клиентите.

Без значение дали ще излизате с приятели или бизнес партньори, ще организирате лични или служебни партита, ReZZo.bg дава безкрайни възможности за избор.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР