Няма конкуренция между Джиджи и Бела

eva.bg 28 September 2017

Снимка: getty images/guliver

Джиджи и Бела Хадид са особено натоварени през последните няколко седмици. Сега всички дизайнери показват колекциите си за сезон пролет-лято, сега са най-горещите ревюта, сега звездите на подиума почти не спят и почти не ядат. Въпреки че много често и двете сестри получават ангажименти за едни и същи ревюта, Бела споделя, че помежду им няма конкуренция.

„В повечето случаи ангажиментите ни са коренно различни, работим на различни пазари, но ако избират между двете ни и в крайна сметка само едната от нас бива наета, не се сърдим. Нещо повече, радваме се една за друга. Ангажиментите ни са толкова много, че няма причина да се конкурираме. Работа има, стига да искаш да работиш“, каза в интервю Бела Хадид.

Друго притеснява сестрите Хадид, както и останалите актуални звезди в момента, не само на модния подиум. И това е, че днес благодарение на социалните медии всеки изказва мнение, всеки критикува и няма как да се харесаш на всички.

„Трудно е, защото каквото и да правиш, все ще те критикуват. Ако си слаба – защо си толкова слаба. Ако си закръглена – защо си напълняла. Ако имаш или нямаш гърди – пак е проблем. Винаги някой за нещо ще те критикува“, казва Бела.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР