3 бара с характер

Ако отидете в Солун за уикенда, може да се отбиете до три известни бара с интересен дизайн и добра бира

Елка Влаховска 21 June 2017

Gambrinus Beer Bar

 

Gambrinus Beer Bar е добре известна територия за любителите на бирата. Сервират доста внушително разнообразие от чешки бири в компанията на вкусни салати и тънки мезета. Открит през 2006 г., той е едно от любимите места на солунчани. Атмосферата му носи бохемския дух на старите чешки бирарии и непосредствеността на гръцкия начин на забавление.

Cheval е мястото за пиене, вечеря и забавление сред леко сюрреалистичен декор. Както подсказва името му (Cheval от френски „кон“), темата е добре застъпена чрез многобройните детайли в интериора. В тази постмодерна среда човек може да се почуства добре, независимо дали ще избере бара на първия етаж или лаундж зоната с фалшивата камина на втория етаж.

Otto e Mezzo на крайбрежния булевард, чието име е вдъхновено от едноименния филм на Фредерико Фелини от 1963 г., съчетава индустриалните елементи в интериора с винтидж забавни детайли. Храната и напитките са своеобразен средиземноморски фюжън, който преплита традициите на хранене и забавление на Гърция и Италия. Ще ви поднесат на дървена дъска отбрани мезета, които да засилят удоволствието от бирата в горещите дни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР