Какво облече за първия си ден първата дама Мелания Тръмп

Александра Рамирез 23 January 2017

Снимка: getty images/guliver

За речта на Доналд Тръмп по време на встъпването му в длъжност, съпругата му Мелания впечатли с изискан светлосин ансамбъл от кашмир, дело на Ralph Lauren.

Въпреки че много водещи дизайнери публично се заклеха, че не желаят имената им да бъдат обвързвани с гардероба на новата първа дама, доста други изразиха своята подкрепа към Мелания Тръмп. Сред тях е самият Ралф Лорен, както и Томи Хилфигер, Том Брауни, Каролина Ерера и Даян фон Фюрстенберг.

Появиха се и шегобийци, които сравниха аутфита на първата дама с роклите на френския отбор от Тримагическия турнир от четвъртия филм за Хари Потър. Каквото и да говорят хората или таблоидите, Мелания Тръмп спази елегантната традиция на дамите преди нея. Силуетът ни връща назад и напомня за Джаки Кенеди. Косите бяха събрани в свободен, обемен кок, а цялостната визия завършена от ръкавици до лакътя, клъч и семпли обувки на ток в същия тон.

За последвалия бал, Мелания заложи на изискана бяла рокля с паднало рамо, като самата тя има принос в създаването й. Задачата е изпълнена от дизайнера Ерве Пиер, бивш креативен директор на Каролина Ерера.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР