Открийте вкусната страна на отслабването
Ако сте загубили вяра в диетите и натовареният ви график не включва редовни занимания със спорт, тогава не ви остава нищо друго освен да се доверите на Slim Pasta
Диана Шингарова 16 May 2016
Открийте вкусната страна на отслабването, сваляйки килограми хапка по хапка. Slim Pasta са с малко калории, нула въглехидрати, нула захар и мазнини. Продуктът е био и без глутен. Екстрите: повече фибри и глюкоманан. Растението конджак е основна съставка на продукта, отглежда се и се използва от столетия в Япония като природосъобразен начин за отслабване. To съдържа ценната съставка глюкоманан, който спомага за намаляване на теглото като част от калорийно контролиран хранителен режим и това е одобрено от EFSA (Европейската агенция по безопасност на храните). Slim Pasta е подходяща за вегани, вегетарианци, диабетици, безглутенова и кошер диета. Неутралният вкус дава възможност да добавим към храната си вкуса, който желаем. Така ще имате възможност да се насладите на любими ястия с далеч по-малко калории и приготвени за много кратко време, особено във вариантите на смути, шейкове и студени салати. Освен с новата опаковка, от марката могат да се похвалят и за наградата Продукт на годината за 2016 в категория "Здравословна храна" на базата на потребителски вот от 11 886 души от TNS. За още новини, рецепти и здравословнии идеи посетете www.slimpasta.bg.
Невероятен вкус и италианско звучене, като от сърцето на област Лигурия, ще постигнете ако комбинирате Слим Паста Фетучини с песто, картофи и зелен боб. В Генуа ги поднасят така.
Необходими продукти: 1 опаковка (200 г) Слим Паста Фетучини или Слим Паста Спагети, 200 г зелен боб (може да използвате замразен), 4 малки картофа, нарязани на кубчета, 50 г песто, пармезан за поръсване, пресни листа босилек за украса.
Начин на приготвяне: Пригответе Слим Паста Фетучини, както е посочено върху опаковката - отцедете и изплакнете. Сварете зеления боб във вряща и подсолена вода за 10 минути. Добавете нарязаните картофи и гответе още 20 минути. Поставете пастата в голяма купа. Добавете пестото и разбъркайте. Отцедете зеления боб и картофите. Добавете към пастата. Разбъркайте внимателно. Подправете с черен пипер по желание. Поръсете с пармезан и гарнирайте с кедрови ядки и листенца свеж босилек. Сервирайте веднага.
Обикновено тази рецепта не се поднася със сирене. Въпреки това, ако все пак решите да поднесете да го направите, изберете отлежало и пикантно сирене - като пекорино например.
Необходими продукти: 1 опаковка (200 г) Слим Паста Пене, 2 с.л. зехтин, 2 скилидки чесън, обелени и накълцани на ситно, 1-2 сухи червени люти чушки, 500 г домати от консерва, нарязани на ситно, 4-5 големи листа босилек, накъсани, 1 с.л. пресен магданоз, накълцан.
Начин на приготвяне: Пригответе Слим Паста Пене, както е посочено върху опаковката – отцедете и изплакнете. Запържете чесъна и лютата чушка в зехтина докато леко потъмнеят. Извадете лютата чушка и добавете доматите в тигана. Подправете със сол и нека къкри 20 минути. Добавете една супена лъжица захар, за да подсилите аромата на доматите. В тиган запържете без мазнина пене пастата за 2 минути. Това ще я затопли и ще отстрани всякаква останала по повърхността им вода. Налейте соса и смесете добре, добавете босилек. Гарнирайте с магданоз и се насладете.