Тренд пролет 2016

Смела палитра нахлува в дома през пролетта на 2016. Светът на дизайна дава повод да събудим сетивата си и да открием художника в себе си

Елка Влаховска 29 March 2016

Цветовете на джунглата
Ярки мотиви, скандален микс от цветове и скандинавски минимализъм – лимитираната колекция Tillfalle дава шанс на всеки да декорира дома си в комбинация от бразилски багри и шведска прагматичност. ИКЕА отдава дължимото на бразилския начин на живот с неговата лежерност и радост. От мебелите до най-малките аксесоари лимитираната колекция е непринудена, забавна и изпълнена с настроение и енергия.

Дизайн по Ешер
Върху подови настилки или стенни облицовки картините на холандския художник Мориц Ешер оживяват с омагьосващата си оптична илюзия. Възродени в дизайна на предмети за дома, произведенията, рисувани преди повече от половин век, са абсолютен световен тренд.

Нежна пролет по Мисони
В последната си колекция за дома Missoni Home отново интерпретира запазения дизайн на марката – зигзаг, но в актуалните за годината пантон цветове – Rose Quartz (розов кварц) и Serenity (нежно синьо). Колекцията дебютира на изложението за текстил в Париж Deco Off и вече е в продажба.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР