В имението Плейбой

eva.bg 23 January 2016

Снимка: getty images/guliver

Когато стана ясно, че имението Плейбой се пуска за продажба, мнозина коментираха, че това е краят на една ера. Все пак, няма друго имение, което да е толкова известно. При това с разюздани партита, плеймейтки, холивудски звезди, Хю Хефнър и неговите зайчета...

Да видим обаче дали ще се намери купувач, защото Playboy Enterprises искат 200 милиона, при реална пазарна стойност между 80 и 90 милиона. Освен това има една много важна клауза – Хю Хефнър ще има право да живее там до смъртта си. Вярно, че в момента той и младата му съпруга живеят в друга къща в Лос Анджелис, но по всяко време може да почука на вратата на новия собственик.

Къщата е с площ от над 2 000 квадратни метра, а цялото имение се простира върху 5.3 акра. Построено е в средата на 20-те години на миналия век и става собственост на компанията Плейбой през 1971 година. Тогава го купуват само за един милион долара, но през годините са вложени 15 милиона в ремонти. Разполага с 22 помещения, включително изба, киносалон, стая за игри. Както и тенис корт, баскетболно игрище, водопад, басейн, езеро с рибки, постройки за животни (имението има разрешително за частна зоологическа градина).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР