Хю Хефнър, великият любовник

Кои са жените в живота на 86-годишния младоженец

Деяна Ангелова 26 March 2013

Имиджът на Хю Хефнър е свързан с няколко задължителни аксесоара – копринена пижама (има над 100), лула и разголена блондинка с огромен силиконов бюст. „Пикасо е имал свой розов и син период. Аз съм в русия си период. И май няма да изляза от него” – признава с гордост той. Даже за отвъдното е помислил – създателят на „Плейбой“ си купи парцел точно до гроба на най-известната блондинка за всички времена Мерилин Монро. Русокосите зайчета в живота му са толкова много, че бройката отдавна е минала 2000. В момента 86-годишният младоженец живее с 60 години по-младата си жена Кристъл Харис (руса и с голям бюст, естествено), която преди година го заряза пред олтара. Но той е свикнал да разбиват сърцето му.

Първата Първите неща в живота на големия плейбой са се случили доста късно. Първата му мастурбация – на 18 години, първият му секс – на 22. Жени се за първата си любов Милдред Уилямс в колежа, тя му ражда две деца и бракът им продължава 10 години (1949–1959). Именно нея трябва да винят пуританите за разкрепостения имидж на Хефнър. Милдред му изневерила, докато бил в армията. И по-късно му признала. „Това беше най-опустошителният момент в живота ми“ – признава той. Милдред обаче от вина и в отчаян опит да запази брака им му позволила да спи с други жени. И явно на Хефнър му е харесал този начин на живот, защото оттогава една не му е достатъчна.

Карън, Шанън, Лилиан и т.н., и т.н. В годините след развода си Хефнър се отдава на „Плейбой“ и жените. Сам признава, че през леглото му са минавали средно 11 от 12 момичета на месеца в списанието. В това число Шанън Туид, Бранди Родерик, Барби Бентън, Карън Кристи, Дона Мишел, Мерилин Кол, Лилиан Мюлер... В началото на 80-те живеел със седем млади красавици едновременно. И дори им налагал полицейски час, за да не могат да му изневеряват с други мъже – не можело да излизат след 21.00 ч.

Втората На 59 години Хефнър получава мини инфаркт и решава, че трябва да промени начина си на живот, да спре с партитата и армията от блондинки. „Не се чувствах добре, усещах се по-стар, отколкото сега на 80. Затова реших да сключа брак“ – коментира той. И се жени за плеймейтката Кимбърли Конрад през 1989 г. Тя му ражда двама сина, а имението Плейбой се превръща от място за разюздани купони в примерна семейна къща. Двамата се разделят през 1998 г., но официално се развеждат 12 години по-късно. „През цялото време аз й бях верен, но тя ми изневери“ – така Хефнър обясни причината за раздялата им. За втори път се оказва с разбито сърце. И пак се връща към партитата и жените.

Санди, Манди, Бранди и така до безкрайност Имението Плейбой отново се превръща в секс кралство на безброй млади блондинки, сред които са известните близначки Санди и Манди. И въпреки че е минал 70-те, Хефнър не се задоволява само с две, а по-често – с три. Холи, Бриджит и Кендра дори станаха героини в риалити шоу за живота си с него. Ако се чудите с какво толкова ги е привличал, не търсете отговора в секса. На всяко от пребиваващите в имението му зайчета се полагали по 1000 долара джобни на седмица, плащани лично от Хефнър всеки петък. Както и неограничен бюджет за прически, кола с шофьор, увеличаване на бюста и зъболекар. Всъщност сексът с Хефнър не бил част от задълженията им, но повечето от тях го правели от благодарност.

Третата През 2010-а в навечерието на Коледа Хефнър предлага брак на Кристъл. Сватбата е планирана за 18 юни. Пет дни преди церемонията обаче тя го напуска, въпреки че той вече е прахосал един милион за партито. „Булката беглец“ започва публично да обижда Хефнър, а като причина за раздялата им сочи слабия сексуален живот. Не се притеснява да разкрие дори колко издържал 86-годишният плейбой – точно 2 секунди. Блондинката даже продаде на търг годежния си пръстен, което още повече унижи Хефнър. Но вместо да мине отново в режим „да идва армията от блондинки“, той решава да остане сам. До лятото на миналата година, когато пак се събра с Кристъл. Сключиха брак на 31 декември 2012 г. И сега Харис е не само булка за пример, но иска и бебе от Хю. Той нямал нищо против. А как ще го направят за 2 секунди, е друг въпрос.

ЖИВОТЪТ СЛЕД НЕГО
Милдред Уилямс (първата му съпруга) в момента е на 86 години. След развода с Хефнър има още един брак, от който няма деца. Не се знае къде живее и с какво се е занимавала.
Кимбърли Конрад (50 години) живее в къща точно до имението Плейбой и получава издръжка от 40 000 месечно.
Санди и Манди. В момента животът на двете близначки не е особено розов. Манди работи като сервитьорка, докато Санди разчита на богати мъже за издръжката си.
Шанън Туид така и не успява да накара Хефнър да се ожени за нея и затова го напуска. Още на следващата година обаче забърсва китариста на Kiss Джийн Симънс и с него вече вдига сватба. Дори Хефнър е сред поканените.


ХЮ ХЕФНЪР ЕДНО КЪМ ЕДНО:

Създаването на „Плейбой“ беше най-добрият начин да сбъдна тийнейджърската си мечта да правя много секс.
Януари 1974

Как свалям жените ли? С изречението „Казвам се Хю Хефнър“.
Юни 2002

Животът ми е като отворена книга. Но с много илюстрации.
Юни 2003

Вярвам, че възрастта – ако си здрав – е просто едно число.
Април 2006

Отегчих се от секса. Все още съм активен, но сега е по-различно – предпочитам да играя на домино с приятелките си.
Април 2009
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР