Дейзи Ридли е новата звезда в галактиката на „Междузвездни войни“

За първи път в историята на сагата главният герой е жена

eva.bg 15 December 2015

В дългоочаквания „Междузвездни войни: Епизод 7 – Силата се пробужда“ за първи път в историята на сагата главният герой е жена. Тя се казва Рей, а ролята се изпълнява от едно момиче, за което съвсем скоро ще говорят всички и навсякъде.

23-годишната лондончанка Дейзи Ридли никога не е участвала в „голям“ филм и е тотално непозната на зрителите. Не се е и надявала, че ще има шанса да застане редом до легендите Харисън Форд и Кари Фишър. Твърди, че харесва легендарната сага на Джордж Лукас, но далеч не е сред най-върлите й фенове.

Няма представа какво я очаква след премиерата на филма на 18 декември, но наскоро култовата принцеса Леа – Кари Фишър, й изнесе лекция за това как да понесе славата, която ще я връхлети. „Не позволявай да те превръщат в секссимвол! Обмисляй внимателно костюмите, които ти предлагат, и не се съгласявай с всички. Не бъди роб, какъвто бях аз. Много момчета ще си фантазират разни неща с теб. Трябва да си готова за това.“ Дейзи обещала да изпълни заръките на Кари и дори си е измислила план Б, в случай че нещата с филма не потръгнат добре – да учи психология.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР