Повод за неистово желание

Ароматите, както и бижутата, винаги помагат в играта на съблазняване

Свобoда Сидерова 12 October 2015

Marc Jacobs продължава да подмладява женското население. Но не в пластична клиника, а за сметка на Daisy Dream Forever – въздушен и непринуден микс от мечти и лекота с дъх на къпина и синя глициния. Вдъхновение за Eclat de Fleurs на Lanvin е поляна с диви цветя, сякаш току-що излязла от платно на импресионист. Полъхът на фрезия и жасмин самбак, комбиниран с круша, предизвиква моментално опиянение, от което блика младост.

Благодарение на добавената тубероза към характерния подпис на мускус, For Her L’Absolu на Narciso Rodriguez е подобрена версия на For Her, ако въобще е възможно. Атмосферата на тайнственост и страст е мноого съблазнителна, без да е съкрушителна. Червеният цвят никога не остава незабелязан. А още по-малко Modern Muse Le Rouge на Estee Lauder. Ти си роза (българска и центифолия), ти си крем (ванилия и амбрете), ти си щастие за мен.     

Липсващото разкошно докосване добавя L’Absolu на Carven. На топлата кожа падат наситени с жасмин и тубероза капки. Сред тях проблясват свежи на мандарина и чувствени на иланг-иланг. Аzzaro pour Elle е декларация на жената, която винаги иска нещо повече, но никога не се разкрива напълно. Композицията илюстрира 3-те стадия на любовта: влюбеност (кардамон, лимон), очарование (роза, лилия) и обятия (олибанум, кашмирено дърво).

Олфактивната композиция на La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Intense на Lancome се обогати с нова гурме нотка на хипнотизираща тубероза в компанията на акорд от лешник. Едно изявление за щастие под формата на универсално положително послание. Eternity Now на CK улавя тръпката на новата любов. Сорбе от дюля, личи и божур кара влюбените да осъзнаят, че „сега“ е началото на безкрая.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР