Дрескод

Стоите в недоумение пред гардероба. Изберете онзи тоалет, който кореспондира с любимия аромат. Повече от печеливша, комбинацията ще ви настрои чувствено

Свобoда Сидерова 05 June 2015

Вятър в косата  

Макар да не пропускате нито едно откриване на моден клуб, в почивните дни човек може да ви открие на хиподрума. Ladies Day на Aigner e вдъхновен от глем атмосферата на конните надбягвания. Отличен ден да видите и да ви видят. Докато интензивни нотки на жасмин, момина сълза и магнолия нажежават напрежението, освежаващ акорд на морски бриз, диня и краставица го тушират.

 

В крайна сметка, победител сте вие. За „метеоролозите“ от Escada лятото вече настъпи. Turquoise Summer сбъдва мечтата за пърхащи пеперуди, шезлонг в градината, смути от диви червени плодове – ягода, малина и касис. Ванилия и сантал балансират жизнерадостното тути-фрути.  Предсказуемият край на вечерта прави аромата подходящ за прекрасните офис богини, на които понякога се „налага“ да заменят iPhone с чаша коктейл в тюркоазено.  

 

 

 

Поглед на изток

Философията на дзен будизма е да видите вселената в една капка. А може и в една градина според интерпретацията на Hermes Le Jardin de Monsieur Li. Сладострастното ухание на жасмин, разперените като ветрило тръпчиви нотки на кумкуат и полутоновете на смачкана зеленина ви оплитат като паяжина. Отразяващата се в гладкото като стъкло езеро хармония оставя следа в душата. „Езикът“ на Жан-Клон Елена не може да бъде преведен, трябва да се осмисли.



Опасен чар   

Всяка неделя обядвате с родителите си, често носите брошка във формата на пантера, наследство от баба ви. Независимо от консервативното възпитание, в душата ви дреме хищник. La Panthere Legere на Cartier е като „засада“ – дива, цветна и стоплена от слънчевите лъчи (шипрови нотки, мускус и гардения). Новата звезда е цветето тиаре, чийто аромат хипнотизира като погледа на непокорното животно. Все пак това е Cartier.

 

Преди изискванията към „момичето на Бонд“ бяха стройна фигура, младост и липса на комплекси. Днес се цени преди всичко опасната комбинация от интелект и чар. Такава е и фабулата на 007 for Women на James Bond. Взривоопасният черен пипер контрастира с женствената мекота на мляко от роза и бял жасмин и вълнуващата интимност на черна ванилия. Дори агент 007 не би могъл да устои. 

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР