Съблазнително начало

Искате да обявите на всеослушание, че е дошло време за промяна. Най-лесният начин да се промените, без да изменяте на себе си, е нов аромат

Свобoда Сидерова 02 July 2015

Релаксираща поема

Следобеден чай на брега на езеро. Приказен пейзаж, обгърнат от спокойствие. Също както останалите аромати от линията Aqua Allegoria на Guerlain, Teazzurra грабва с неотразима непосредственост на естествени хармонии. Тръпчивият вкус на бергамот от Калабрия, подсилен с юзу, и нежният аромат на жасмин подчертават великолепието на студен зелен чай.

 

 

На бис

Прошумоляване на тюл, букети в краката на прима балерината, оглушителни аплодисменти. Eau Florale на Repetto препредава на парфюмериен език екзалтацията след спускането на завесата. Дъжд от едва напъпили рози в комбинация с виолетки и изненадваща нотка на сливов цвят. Истинска вихрушка от усещания като балетни пачки, въртящи се на сцената.

 

 

Два цвята: синьо и бяло

В името на Iris Bleu&Iris Blanc на L’Occitane присъстват само син ирис от Грас и бял от Средиземноморието. Макар и праволинеен, ароматът е съвършено женствен. Когато цветният акорд затихне, щипка ванилия се разтваря в облака от пудра. Аристократична и много благопристойна (нотки на касис и цитрус) история за горски нимфи, любуващи се на отражението си в капка роса.

 

 

Късче лято

Слънце и чувственост са опорните точки на концепцията на Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent на Estee Lauder. Опияняваща бленда от млечни цветя – тиаре, жасмин и магнолия, подчертава кремообразната сърцевина от кокосово мляко на фона на амбър и сантал. Миксът кара усещанията да ескалират до краен предел, а светът да избухне в разноцветен танц.

 

 

Не живот, а захар

Thierry Mugler се грижи да получите порция лакомство без страх от калории. Angel Eau Sucree отговоря на името си „Захарна вода“. На „вкус“ прилича на еклер за гурме естети, направен от най-добрите съставки за десерти – заливка с тръпчиво сорбе от червени плодове, пълнеж с  карамелизирана целувка и пудра от пачули и ванилия.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР