Създадени един за друг

Съвпадение на форми, огледално отражение на извивки, еднакво настроение... Две страни на едно цяло, арома двойките илюстрират хармонията между мъжа и жената

Свобoда Сидерова 13 August 2015

В култовия аромат L’Еau par Kenzo главната нотка беше, е и ще бъде... вода. И ако мислите, че тя не ухае, грешите. В новата интерпретация L’Eau Kenzo Intense липсва приставката par. В клипа влюбените вървят един срещу друг, разсичайки водата също както Мойсей. Снимките са в Мароканската пустиня. В студио се наслагват кадрите с пръски вода, вълни и 3D рибка, взета от първата реклама от 1996 г. „Носът“ Оливие Крепс придава по-наситен характер на дуото. В женската версия се появява гурме акорд на червена ябълка и воал от божур. В мъжката – лайм, черен босилек и ветивер. Когато флаконите (вече непрозрачни) стоят един до друг, вдлъбнатините и издатините съвпадат като пъзел. Идеална двойка.

Традиционно всяко лято Issey Miyake лансира нови версии на L’Eau d’Issey. Тазгодишната  поетична история е L’Eau d’Issey Summer. Вземете „раковините“ в ръка (дизайнът е на художничката Юлия Бродская, която използва цветни илюстрации от хартия) и почувствайте сладкия мирис на лятото. За нея: рязкото зацепване на розов грейпфрут е омекотено от летящия старт на личи. Чувствените нотки на маракуя са като отчетливо стакато, приглушено от акорд на гуава. За него: избухваща свежест още от началото. Тон за песен дава киви, пригласят му кориандър, ананас и индийско орехче.

Музиката, също като прозявката, е заразна. Предава се от един човек на друг и пулсира в ритъма на нощния клубен живот на Ню Йорк. Дуото 212 VIP Club Edition на Carolina Herrera ви превръща в крал и кралица на дансинга. От дамския се носи облак от радост и еуфория. Нежните вълни на леден мус от касис не бива да ви заблуждават. Жасмин самбак и бяло пачули са като предчувствие за страстна интрига. Докосването от озонов лед и хайверен лайм, допълнен с шоколад „джандуя“, нежен като кадифе и ухаещ на лешници, в мъжкия, свидетелстват само за едно – името ви е в списъка с виповете. 

Привързаността към традициите е похвална. С точността на куриер CK доставя за лятото нови версии на „вечността“. Дуетът Eternity Summer препредава усещането да се изгубите в красотата на хоризонта. Наситен с капки вода, дамският ляга на кожата на нежни вълни и „боцка“ със свежи акценти. Розов божур и син зюмбюл, круша и диня... Денят вече отминава, но утре ще е още по-прекрасен. По обясними причини „характерът“ на мъжкия не е така лиричен. Скривайки се под сянката на стогодишна смокиня, усещате тонизиращия прилив на грейпфрут, черен пипер и кипарис.    

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР