Страната на гурме чудесата

Къде да посрещнете по вкусен и изненадващ начин 2015 година

eva.bg 26 December 2014

„Ако не знаеш къде отиваш, всеки път ще те отведе натам“, казва героинята от „Алиса в Страната на чудесата“. Ще ви подскажем три места в София с различно меню и програма, за да посрещнете по вкусен и изненадващ начин 2015 година. Какво ни очаква в новогодишната нощ?

Ретро стил и изискана кухня

В Гранд Хотел София времето ще се връща назад под звуците на суинга – в ресторант Shades of Red – с участието на The Smugglers Collective, подкрепени от чаровните Scarlett Sisters, а в ресторант „Триадица“ с  талантливата Преслава Мръвкова на живо. Менюто е специално изготвено за ценителите на изисканата кухня от шеф готвач Жоро Иванов, човекът, който посреща президенти и холивудски звезди.
В менюто участват: раци от полуостров Камчатка, консоме от омар или ансамбъл магре от патица „Рожие“ и печено фермерско петле, гарнирани с рагу от горски гъби, пюре от артишок и картофи, зеленчуци и брюноаз от цвекло, поднесени със сос от черен трюфел.
Напитките: отвореният бар включва богат избор аперитиви, безалкохолни и специално селектирани вина от сомелиера на Гранд Хотел София.
За информация и резервации: 02 811 0 900.

В центъра на купона

В центъра на града, непосредствено до НДК, с изцяло обновен интериор и концепция ще ви посрещне „Ресторант 106“ в Сентръл Парк Хотел София (бул. „Витоша“ 106). В новогодишната нощ там ще се забавлявате с DJ парти, а менюто ще е от 4 части.
Голямото изкушение: розово печено телешко филе ,,Уелингтън“ и придружаващият го сос „Портвайн“.
Отвореният бар ще бъде на разположение през цялата нощ. За информация и резервации: 02 805 89 44.

Под звездите на София

Ако решите да посрещнете Новата година в центъра на забавленията, а именно в Студентски град, незабравимо изживяване ви очаква в панорамния ресторант Zest на Суит Хотел София (ул. „Йордан Йосифов“ 1А). Оттам човек може да почувства най-силно магията на празничната заря. Освен с прекрасната гледка ресторантът впечатлява и с изисканото меню.
Гурме жокер: теринът от бяла риба със задушен спанак и бейби октопод и телешкото с гъши дроб и горски гъби.
Отвореният бар с напитки се подразбира, а DJ със специално подготвен сет ще изпълнява музикални желания през цялата нощ. За повече информация и резервации: 02 445 80 20.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР