Иво Сиромахов

Либидото ми е в основата на всичко

Адриана Попова 09 July 2014

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов представя новата си книга в Шоуто на Слави. Това не е новина, това е ежедневие, реагира Слави. Така си е – още неизстинала по рафтовете на книжарниците предишната му книга „Уважаеми зрители“, на пазара е следващата – „Български работи“ (ИК „Сиела“).

Специфичният хумор на Иво Сиромахов му осигурява верни и забавляващи се читатели, което го освобождава от тегобата да промотира книгата си по барове и паланки. В „Български работи“ авторът щудира различни важни за обществото теми като „Как да станете секси“, „Как се дава интервю за покойник“, какво е да си учител по таратанци или още по-зле – български гъзар.

Какво се случи, че прописахте? Намесена ли е жена в това?

Във всичките ми постъпки има намесена жена. Силното ми либидо е в основата на всички мои действия.

В книгата си твърдите, че всяка жена е произнасяла фразата: „Не можах да се сдържа и си го купих?“ Вие какво направихте, когато я чухте?

Натъжих се. Но така или иначе бях поставен пред свършен факт, затова се направих, че съм се зарадвал. Лицемерието е в основата на добрите междуполови взаимоотношения. Ако винаги си казвахме истината, досега да сме се изтрепали.

Твърдите, че всеки мъж е казвал: „Глупости, как ше си дебела, много си си добре.“ Вие кога?

Когато се наложи. Това е най-разпространената благородна лъжа.

Защо във вашите произведения сексуалните отношения между мъжа и жената са тъй тежки и така болят? Защо не намират място нежните въздишки и така модерното от „50 нюанса сиво“ изчервяване?

В „50 нюанса сиво” няма много нежни въздишки и свенливи изчервявания, а по-скоро бой, камшици и скубане под мишниците. Народът озверя и представите за любов доста се промениха. Аз обаче съм от старата школа и смятам, че боят и сексът трябва да се практикуват разделно. Боят – с мъже, а сексът – с жени.

Женските списания са ви любима мишена. Да не би да е заради сгрешената рецепта за гювеч по тракийски в предпоследния брой? Какво да направим, за да сломим жестокостта ви?

Женско списание не ми е попадало от много години и не знам какво е съдържанието им в момента, но навремето бяха пълни със страшни дивотии. Например статии, озаглавени „Как да изпитате сто оргазма в минута“ или „Как да превърнем стария си чорапогащник в оригинален лампион“. Или пък „Къде ще почиват това лято звездните двойки“ и вътре снимки на някакви светски цървули, набедени за „звезди“.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР