La Boheme Club

Гурме в четири действия

Лилия Илиева 20 April 2014

Снимка: Светослав Караджов

La Bohème* Club е изискано преживяване. Намира се в прекрасна къща близо до Киноцентъра и до ботаническата градина в Бояна. Това е клуб, който се дава под наем за частни партита, вечери, обеди и срещи. Менюто се уговаря предварително, като можете да си пожелаете всякаква кухня – от национална до гурме. Шеф Димитър Павлов е събирал опит в хотел Кристал Палас в София, вилно селище Санта Марина в Созопол, в ресторант-пицария Кармен в Палермо.

Бил е личен готвач на посланика на Ирак и е имал собствен ресторант Star Dish в Лозенец, в София. Сервират ви и ви обслужват прекрасно в уютната обстановка на бумтящи камини, свещи, порцеланова посуда и прибори Bohemia, пиано с портрет на Пучини, картини на Божидар Хаджистоянов и музика от концерти на Андреа Бочели и Андре Риу. Има четири различни пространства за партита – официална зала в стил Виена от началото на ХХ век, рустикална трапезария, пура-бар, в който ви поднасят коняк и десерт след вечеря, и барбекю, където можете да се насладите на градинско парти в топлите дни на фона на чудната гледка към Витоша и към София.

В част от лятната градина пред къщата растат рози, в друга ухаят пресни билки и подправки. Гости на клуба са дипломати от различни посолства, хора на бизнеса, световноизвестни оперни певци, гостуващи на Националната опера и балет.

София, ул. Ягуля 13A (до Киноцентър „Бояна“), 0897 91 46 67, www.laboheme.bg

* от фр. – бохема, произнася се „ла боем“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР