Юлияна Дончева

Не смятам за геройство да раждам на 48

Ваня Шекерова 22 March 2014

Бизнес дама, телевизионна водеща и за втори път – бъдеща майка. Юлияна Дончева от 2009 г. смени фамилията си на Недкова, омъжвайки се за ММА боеца Станислав Недков. И оттогава започна да прави опити да му роди дете. Наскоро обяви, че най-сетне бебето е на път.

фотография списание EVA
Юлияна, колко трябва да е смела една жена, за да реши да ражда на 48?

В моя случай въпросът може би трябва да звучи така – колко трябва да е влюбена една жена, за да реши да ражда на 48? Не смятам, че това е геройство, а по-скоро желание да направиш човека, когото обичаш, много щастлив. Станислав обожава децата и щеше да е крайно егоистично от моя страна да не опитам всички възможности да го даря с дете.

На кого, освен на себе си и Стъки, благодариш за това, че ще имате бебе?

Благодаря на всички, които ме подкрепяха в това мое желание. Никой не се опита да ме разубеди и да ми внуши глупави теории на тема коя е подходящата възраст за раждане. Особено съм благодарна на Дани Колева, която след едно интервю при нея настоя да се свържа с д-р Петра Семерджиева – прекрасен човек и голям професионалист.

От кой опит постигнахте резултат? Имаше ли момент, в който си била на прага да спреш?

Правила съм опити по различни методи при различни лекари, но след няколко неуспеха бях решила да спра да опитвам. Д-р Семерджиева успя с деликатност да ме убеди, че има още шанс.
Повярвах й и чудото стана.

Не се ли побоя, че хормоналната стимулация може да ти навреди?

Когато човек си поставя цели, не мисли за опасности и последствия, гледа само напред. Раждането на едно дете е най-невероятният дар и той оправдава всичко, през което минаваш.

Кога очаквате бебето, вълнуваш ли се от пола му? И дали не са близнаци, както често се случва?

Дано всичко да е наред, за да станем родители през лятото. Не са близнаци и не ме интересува полът, за мен е важно само да се роди живо и здраво.

Казвала си ми, че по време на първата си бременност си наддала много – беше споменала някъде към 100 килограма. Сега би ли се пазила от такава промяна в теглото, тъй като на повече години по-трудно се влиза във форма?

Сега внимавам повече с храната, защото още помня стреса от предишното ми раждане. Тогава ядях много сладко, сега предпочитам плодове и салата, така че май няма да се стигне до нови рекорди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР