fresh style

Лятото носи свежест с дъх на плодове и треви, със студени коктейли и безкрайни купони.

Елка Влаховска 31 July 2009

Този безгрижен сезон насища сетивата ни с цветове, аромати и звуци, които като в красив албум съхраняваме за зимните дни. Разлиствайки мислено страниците му, можем да се върнем отново към преживяванията и да вкусим отново коктейла на щастието. Ето защо сега е моментът да създадем неповторимия стил на лято'06 в цветове, вкусове и настроение. Да надникнем в калейдоскопа на модните за сезона тенденции.

витаминен коктейл в градината
Нахално оранжево, ярко жълто, свежо зелено - един истински витаминен микс предлагат световните дизайнери за лято'06. Екзотични флорални мотиви са вплетени в декора на аксесоарите за дома и градината. Сред тази освежаваща тялото и духа атмосфера, шик е да се отдадете лекомислено на алкохолния хит на лятото - водка Absolut Apeach или да проявите ексцентрично пристрастие към японската игра "го", за която ЕВА писа в миналия брой.

рецепта за коктейл с водка Absolut Apeach
Последният член на семейството на Absolut, както подсказва и името му, е с нежен привкус на праскова. Хитов летен коктейл: Apeach Prayer - 30 мл Absolut Apeach, 10 мл ликьор Cointreau, 40 мл портокалов сок, няколко капки лимонов сок смесвате с лед в шейкъра. Сервирате в добре изстудени коктейлни чаши.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР