находките на октомври 2008

По-бързо, по-добре и по-задълго да коригира вида на бръчките обещава анти-ейдж серумът с лифтинг ефект. Само, забележете, след 2 часа комплекс от пептиди, протеини и аминокиселини стартира синтеза на колаген. След първия ден вече има тотално подобрение – линиите и бръчките са намалени с 40%, а след месец с 60%. В добавка бленда от антиоксиданти се грижи за чистотата на тена. Сега вече няма защо да се притеснявате от уморения вид вечер.

15 May 2009

Perfectionist [CР+] Wrinkle Lifting Serum на Estee Lauder
може да се купи за 135 лв.

По-бързо, по-добре и по-задълго да коригира вида на бръчките обещава анти-ейдж серумът с лифтинг ефект. Само, забележете, след 2 часа комплекс от пептиди, протеини и аминокиселини стартира синтеза на колаген. След първия ден вече има тотално подобрение – линиите и бръчките са намалени с 40%, а след месец с 60%. В добавка бленда от антиоксиданти се грижи за чистотата на тена. Сега вече няма защо да се притеснявате от уморения вид вечер.

 
Capture Totale Haute Nutrition Multi-Perfection Refirming Body Concentrate на Dior
може да се купи за 261 лв.

Заниманията на тренажора и суровата диета могат да стопят някое и друго килце, но няма да направят кожата на тялото по-еластична. С тази задача може да се справи стягащият концентрат. Благодарение на полизахаридите в екстракта от слънчоглед и ръжено семе резултатът е видим след месец. Не си струва обаче от радост да отпразнувате победата с гурме маратон или пък да изоставите спорта. 


Renergie Morpholift Nuit R.A.R.E. на Lancomе
може да се купи за 176 лв.

Представяте ли си, докато спите, някой да се грижи за здравината и еластичността на кожата? С нелеката задача се е заел нощният крем за репозициониране и стегнатост. Специален пептид укрепва протеините, спояващи колагена, и контролира еластичността. Още на другата сутрин белезите на умора изчезват, а след 4 седмици овалът на лицето връща ясните си очертания.


Advanced Marine Biology Tonic&Solution Day/Night на La Prairie
може да се купи за: тоник - 160 лв., крем - 294 лв.

Не ви съветваме да изключвате тоник-серума от козметичната си програма. Иначе ще се лишите от плюсовете му: снабдяване с кислород, избистряне на тена и ревитализиране на кожата. Трифазната апликационна система улеснява ползотвор-

ната среща между фирмената съставка - екстракт от отглеждани на сушата ферментирали водорасли, морска вода,  антиоксиданти и пептиди. Лекият крем допълва холистичната програма. Екстрактът от коралови червени водорасли и морски копър намалява зачервяванията и успокоява кожата.


Sublimage Texture Universеlle на Chanel
може да се купи за 500 лв.

Ако искате да поглезите кожата с нещо разкошно, не пропускайте допълнението към култовата „ванилена” сага - основния регенериращ крем с универсална текстура. Не случайно наричат извлечените от зеления плод на ванилия планифолия молекули катализатор за възраждане на клетките. Резултатът – супер тонизирана, хидратирана и блeстяща кожа и равен тен, е предизвестен. И не само това. Копринената текстура се топи на лицето независимо от сезона и климата.


Satin-Smooth Body Lotion  на Clarins
може да се купи  за 70 лв.

Овлажняващ лосион за тяло, който дава на кожата същите усещания като сатена – сияние, мекота и гладкост. Причината за фантастичния резултат е засилената хидратация на 4 нива и действените съставки – мляко от прасковено дърво, пъпки от цветове на скоруша и хиалуронова киселина.   Бутилката с меко сатенено покритие и нежен розов цвят и ароматът на памук, слез и бял ирис доразвиват темата за най-чувствената материя на света.


Myrrhea на Rene Furterer
може да се купи за 31.50 лв.

Мечтата ви за гладка и права коса може и да се сбъдне, ако за работа се хване коприненият флуид. Към плюсовете му – ефект на изправяне на 91%, формула с изглаждащ екстракт от смирна и подхранващо масло от авокадо, се добавя и защита от топлинното действие на сешоара. Без изплакване.


Biophycee на Galenic
може да се купи за 67 лв.

Синьо-зелените водорасли са начинът да се наслаждавате по-дълго на младостта. Включени във възстановяващия серум против бръчки, действат антиоксидантно, както се полага на растения, идващи от дълбините. Производителите гарантират намаляване на бръчките със 75% и повишаване на еластичността с 87%. Впечатляващо. 

Redermic Eyes на La Roche-Posay
може да се купи за 43.40 лв.

В околоочната зона страдате от бръчки и отпускане на кожата. Нуждаете се не от офталмолог, а от изпитано лекарство - крем за очи против бръчки с лифтинг ефект. Тайната на чудотворното му действие е чист витамин С, хиалуронова киселина и група молекули, чиито зарастващи свойства са пословични. Триото гарантира възстановяване на структурата на кожата в нежната зона и премахване на досадния „пачи крак”.

Maroccan Rose Balancing Сlay Face Cleanser Calming Face Mask на Avon
може да се купи за: гел и маска по 6.90 лв.

Почистващият гел за балансирана кожа и успокояващата маска за лице разкриват тайната на красотата на мароканските жени. Да откриете SPA удоволствията ще ви помогне маслото от мароканска роза, което перфектно освежава и регенерира кожата и заглажда фините линии. Гелът допълнително съдържа известната с ексфолиращите си свойства червена глина.


Masque au Lait de Papyrus на Klorane
може да се купи за 22.50 лв.

Трудно ви е да оформите гривата в прическа и да й придадете обем. Може би трябва да се подстрижете късо като Агнес Пейн. Стоп! Има по-добро решение – изглаждаща и подхранваща маска за суха и непокорна коса с мляко от папирус. Митичната съставка (в древния Египет използвали растението за стимулиране растежа на косата) в комбинация със земен бадем, богат на мастни киселини и липиди, прави косата не само жива и лъскава, но покорна като мъжете в краката на Клеопатра.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР