находките на август 2008

Плановете ви за бъдещето се разминават с този на лицето. Споко. Мултиенергизиращият крем обещава небивал възход на кожата. Гарант за това е комплексът витамини, който усилва съпротивата й към стресови фактори и спасява от признаците на преждевременно стареене. Продуктът е подходящ не само при агресивен климат, но и при екзема. 

12 May 2009

THE SKINCARE Multi-Energizing Cream на Shiseido
може да се купи за 106 лв.

Плановете ви за бъдещето се разминават с този на лицето. Споко. Мултиенергизиращият крем обещава небивал възход на кожата. Гарант за това е комплексът витамини, който усилва съпротивата й към стресови фактори и спасява от признаците на преждевременно стареене. Продуктът е подходящ не само при агресивен климат, но и при екзема. 


SHINE Mask на L’Occitane
може да се купи за 50 лв.  

Комплексът етерични масла във възстановяващата маска за суха и увредена коса ви агитират да станете член на зелената партия. Всеки един от „застъпниците“ обещава да направи гривата мека, блестяща и еластична. Маслото от анжелика омекотява, от лавандула пречиства, от пачули стимулира, от мушкато регенерира...


EFFACIL&Baume Eclat на Lancome
може да се купи за: дегримьор  – 40 лв., балсам – 71 лв.

Можете да почистите очите с освежаващ дегримьор, а лицето с масажен балсам, който се превръща в масло. И в двата случая кожата ще е идеално чиста и сияеща, а удоволствието от ритуала – струващо си да го правите 2 пъти на ден. Тайната е в екстракта от лотос, роза и звезден анасон.

 

Resilience Lift Extreme Concealer SPF 15 на Estee Lauder
може да се купи за 47 лв.

Повече стягане. Повече влага. Дори и на най-деликатните зони – под очите и около носа. В ръцете си държите коректор, който може всичко. Благодарение на уникалната комбинация вода и водоразтворими силикони, кремообразната текстура се топи на кожата. Като прибавим и фамилната „обремененост” – лифтинг и липиден комплекс, хиалуронова киселина и слюда, става ясно защо стикът прилича на вълшебна пръчица.

 

Life Ritual Gentle Foaming Cleanser&Rich Firming Lotion на Helena Rubinstein
може да се купи за: пяна – 78 лв., лосион – 84 лв.

Дезоксидиращата почистваща пяна  и подхранващият укрепващ лосион са благо за кожата и блаженство за чувствата. И двата съдържат животворен комплекс от семена на индийска моринга за защита срещу окисляване и за укрепване и възстановяване на кожата. Колагеновият активатор в лосиона подобрява тонуса й.


Perfecta Active Neck and DEcolletE на Collistar
може да се купи за 118 лв.

Гладката кожа на шията и деколтето са украшения, които не се купуват с пари. Ако обичате открити рокли, не отлагайте употребата на крема за деликатната област за след 40 години. Вместо на пластичен хирург, доверете се на богатата формула с хиалуронова киселина, масло от шеа, авокадо и сладки бадеми и серамиди.  


Deodorant Rice Dry на Fa
може да се купи за 5.29 лв.

Жалко, че в жегата няма как да монтирате климатик под мишниците и да решите веднъж завинаги въпроса с тъмните петна и неприятния мирис. Но можете да ползвате дезодоранта с екстракт от ориз. Непретенциозното растение предлага 24-часова надеждна защита и невероятното усещане за свежест и чистота.


Foot ResCue Mask for Dry&Tired Feet на Oriflame
може да се купи за 11.90

„Мили какини краченца, кака ще ви купи не ботушки, а маска за крака!“ вече казва лисицата от приказката. Благодарение на хидратираща съставка и масло от мента и най-грубите копитца, пардон стъпала, стават меки.  Маската е и чудесно решение за кожата на лактите и коленете.  


Сamay Passion
може да се купи за: душ гел – 3.82 лв., сапун – 0.92 лв.

Сега вече можете да накарате любимия да се влюби във вас отново и отново! Съблазнете го с кожа, ухаеща след душ гела на роза и плодове. Стимулирайте въображението му с благоуханието на горчив портокал и мускус, което излъчва сапунът.   


Aqualia Thermal UV&Eyes на Vichy
може да се купи за: крем – 35.67 лв., гел за очи – 27.99 лв.

Уникалният ефект на 24-часовия хидратиращ, укрепващ и предпазващ  крем е за сметка на едноименната термална вода и микрокапсули с хиалуронин, които проникват в клетките и ги оросяват като микроспрейове. Придобила смелост, кожата се опълчва срещу UVA (PPD 18) и UVB (SPF 15) лъчите. Освежаващият гел за очи е незаменим при торбички и тъмни кръгове.

 

DrySkinSOS на Avon
може да се купи за 2.90 лв. 

Кремът за ръце за бързо реагиране поема шефство над сухата кожа на ръцете. Масло от ориз плюс хидратиращ комплекс превръщат загрубелите ръчища в нежни лапи като на котенце. Мъжете ще са във възторг от нежното им галене.


Make-up Removal Wipes with Cornflower на Klorane
може да се купи за 10.30 лв.

Темата за чистотата винаги е печеливша, но откъм възможности е по-скоро ограничена. Почистващите кърпички за лице и очи внасят своята лепта в разнообразяването й. Наличието на екстракт от синчец в успокояващия лосион, с който са напоени, ги прави подходящи за компрес при възпалени и подути очи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР