beauty дневник

Свобoда Сидерова 12 May 2009

1. Подложи се на „ядрената“ диета на Анжелина Джоли

Лара Крофт или мисис Смит. Ако се стремиш към имиджа на първата, ти трябва енергизираща бомба. Например екстравагантната 2-дневна диета, с която съпругата на Брад Пит мисли да свали килца след раждането на близнаците. Адовият коктейл - 1.5 л негазирана вода, сок от 8 лимона, 20 г мед и 1 ч.л. червен пипер, се пие в течение на целия ден без да се хапва нищо. Макар че сместа изглежда застрашително, няма да припаднеш от умора. Медът и пиперът разпалват кръвта и ускоряват обмяната на веществата. 


2.  Охлади се с ароматерапия

Ако те блъсне вълна (ти знаеш коя) или просто жегата е нетърпима, направи вятър на мъжа, който те бройка от известно време. За целта не е нужно да си напрягаш мозъчните клетки, а да действаш с ветрило. Освен жадуваната прохлада, до носа ти достига ухание на ябълка, с което то е напоено. Кой знае, може би гурме усещането ще накара мачото да предприеме съществени действия. Аксесоара ще откриеш в магазин Joli. 


3.  Поглези кожата с лакомство

като сложиш захар във ваната. Изкусителната идея е на Lolita Lempicka. Не бързай да посягаш към захарницата, а вземи красивите виолетови снежинки-сапун Bath Sugars. Не само приличат на захарчета, но и съдържат омекотяващи кожата съставки. След ваната с гела за копринена кожа Silky Body Fondant покрий тялото като с глазура. Благодарение на ревитализиращия меден нектар от хиляди цветчета, кожата искри с перлени отблясъци. Не е ли божествено и... вкусно? Е, сега вече си заслужи етикета сладка жена.


4. Забавлявай се без задръжки

Ако си от поколението, което мисли, че всичко е създадено-само-и единствено-за-теб, посети партито на СK. На бара поръчай ароматната „напитка“ IN2U POP и се изкефи на пикантната експлозия от папая и къпина. Ако си доволна от гаджето, черпи го с мъжкия вариант – коктейл от мента с дъх на виолетка. Няма страшно, ако на излизане от дискотеката видиш градските светлини като фойерверки в нощното небе. Значи магията действа.   


5. Кажи стоп на мазния блясък

Да блестя или да не блестя? Притежателките на мазна и комбинирана кожа отдавна дадоха отрицателен отговор на хамлетовския въпрос. Направи го и ти. За целта се сдобий с Biopur Pore Reducer на Biotherm. Нон стоп овлажнителят гарантира, че ще преобрази проблемната кожа за сметка на почистването и свиването на порите. Резултатът от контрола над секрецията на мастните жлези и матирането на кожата е превъзходно изглеждащо лице през целия ден.


6.  Посети центъра за дермо-козметична консултация

в пловдивската аптека Авеню, ул. Отец Паисий 24. В специално обособения център на Vichy и La Roche-Posay със специален дермо уред правят безплатен анализ на най-важните параметри на кожата – хидратация, равнище на себум, еластичност, наличие на петна. Освен съветите, които ще получиш, можеш да тестваш продукти на споменатите марки. Внимание: диагностиката се прави 2 часа след почистване на лицето от грим и козметика.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР