електрошок


С личен комплект hi-tech уреди може да се похвали не само силната половина на човечеството. Дамските инструменти са достойна конкуренция на флекса и хилтито.

Свобoда Сидерова 24 February 2009


С личен комплект hi-tech уреди може да се похвали не само силната половина на човечеството. Дамските инструменти са достойна конкуренция на флекса и хилтито.

 


Пила на батерии Peggy Pocket Electric Nail File на Peggy Sage


Думата SPA не е съвсем уместна в случая с електрическата пила, но ефектът е същият – бебешка кожа, без следа от мазоли и перфектни нокти без удебелявания и с обработени кожички. Грижа за това имат 3 накрайника: един с 3 абразивни цилиндъра с различна твърдост за скъсяване на ноктите и още 2 за кутикули и нокти. 


Сешоар Satin Hair Colour на Braun


Причината за смяната на цвета на косата е: мода, бели косми, желание да се превърнете в блондинка, преследващо ви от детските години. Причините може да са много, а сешоарът, предотвратяващ избледняването на цвета до 70%, само един. Тайната е сатенени йони, които неутрализират статичното електричество и запазват влажността на боядисаната коса. Което от своя страна гарантира по-дълго наситен и блестящ нюанс.

 

Електрическа миглоизвивачка Heated Eyelash Curler на Eylure

 

Гениално beauty изобретение, без което професионалистът не започва да гримира. Вие какво, да не сте вързани в ръцете? Още повече, че за разлика от механичната миглоизвивачка, електрическата няма как да ви остави без главното богатство на очите. Уредът заслужава внимание, стига да не се стряскате от вибрациите, достигащи до няколко хиляди в секунда.


Епилатор Satinelle Ice Premium на Philips


Някои инвестират в собственост, вие - в гладки крака. Ергономичният дизайн и капачето за чувствителни зони изящно намекват за решимостта на епилатора да се справи с нежеланото окосмяване, в който и да е участък на тялото. Керамичната дискова система със заоблена глава отстранява дори косъмчета с дължина 0,5 мм. Специален звуков масаж с алое вера и охлаждаща система намаляват неприятните усещания.


Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality 3D White Luxe


Кой би могъл на устои на чаша ароматно кафе или глътка червено вино? Резултатът от малките удоволствия – оцветяване на зъбите, вече не е проблем. Гуменият елемент в централната част на главата на четката перфектно полира зъбите. Комбинацията с пастите от серията 3D White Luxe Blend-s-med гарантира холивудска усмивка само след 14 дни.    

 

Маша за изправяне на коса SalonStraight Sonic на Philips


Простотата на линиите и естествеността намериха израз в дългата права коса, един от трендовете този сезон. Ако природата ви е дарила с къдрици, може да ги вкарате в правия път с маша за изправяне. Равномерно разпределената топлина между нанодиамантените керамични пластини съкращава времето за изправяне с 30%. Нагряването (достига се след 30 секунди) се регулира спрямо типа коса. Температурата от 220 градуса гарантира идеално права коса. 


 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР