beauty дневник


Постъпи като Мечо Пух, който обича да казва: „По-хубаво от бурканче с мед са две бурканчета с мед”. Но и без съвета на детския (и не само) любимец ще си във възторг от допълненията към медената серия Reve de Miel на Nuxe.

24 February 2009


1. Постъпи като Мечо Пух,


който обича да казва: „По-хубаво от бурканче с мед са две бурканчета с мед”. Но и без съвета на детския (и не само) любимец ще си във възторг от допълненията към медената серия Reve de Miel на Nuxe. Освен елов мед, в ултраподхранващия крем за тяло ще откриеш още масло от горски плодове – синя и червена боровинка и малина. М-м-м! Преди това не забравяй да подготвиш кожата за лакомството с ексфолиращия душ гел с мед от портокалов цвят.

 


2. Не пропускай трилъра „Специалистката”


Thriller е зимната колекция на L’Oreal Professionnel, а „Специалистката” е един от трите образа от гамата „Шпионки”. Техниката за боядисване пък се казва „Прицел”. Горната част на силно филираната коса е оцветена в по-светъл нюанс като ореол. Спускащият се ниско над очите бретон е озарен от воал от кичури в два цвята. Ако искаш за пореден път да изпълниш договора, ще се наложи да смениш имиджа си като жертваш дългата си коса. За гарваново черния цвят не съжалявай. Медният е абсолютен must have.

 


3. Открий своето красиво Ел Дорадо


Към максимата “диамантите са най-добрият приятел на жената“ вече може да прибавиш и златото. Ултра ефикасният подмладяващ крем Gold Performance на DIBI ще се хареса и на най-запалените търсачки на съкровища. Златни наночастици, последен hi-tech писък, в комбинация с биопептиди, помагат на кожата да устои на атаките на времето. Резултатът – подмладено и освежено лице, далеч надминава стойността на кюлче благороден метал.  

 


4. Запаси се със сенки-лепенки


Спри да завиждаш на приятелката, че винаги е с перфектен макияж на очите. Докато усвоиш тънкостите и най-вече се научиш до боравиш вещо с апликатора, поръчай по интернет сенките-лепенки ColorOn Professional EyeEnvy. Притисни за няколко минути ивицата към клепача и гримът е готов. Освен едноцветни, колекцията предлага всевъзможни съчетания, в т.ч. и животински принтове. 

 


5. Поиграй си на... прическа


Прическата като приятно развлечение. Защо не, стига да са ти подръка спрейовете -„топки” Play Ball на L’Oreal Professionnel с аромат на популярни клубни коктейли. Предпочиташ швепс. Заповядай жълтия Soda Sparkler с лека фиксация. Златистите частици в състава озаряват косата. Отличен вариант за нощния клуб. Виолетовият Cosmo Spritzer с много силна фиксация не само придава на прическата неустоим вид, но и я „държи” цял ден непокътната.

 


6. Запиши си час за акупунктура


Между 25 и 75 иглички в активните точки на лицето заменят лифтинга и ботокса. Активирайки кръвообращението и циркулацията на енергия, китайската техника стимулира синтеза на колаген и освежава тена. До този извод стигнаха спецовете по акупунктурна козметология от Торонто. Според асовете от Американското общество на пластичните хирурзи ефектът е временен, което е малко странно, като се има предвид, че и ботоксът действа 6 месеца. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР