ale house

Ale House вече се е прочуло като мястото, където можете да утолите жаждата си с полезна жива бира. Тоест бира без консерванти, запазила всички витамини от група В, различни аминокиселини и минерали и над 1500 микроелемента, плюс това само с 43 калории за 100 мл.

Лилия Илиева 17 May 2010

Ale House вече се е прочуло като мястото, където можете да утолите жаждата си с полезна жива бира. Тоест бира без консерванти, запазила всички витамини от група В, различни аминокиселини и минерали и над 1500 микроелемента, плюс това само с 43 калории за 100 мл. На всичкото отгоре можете да си я сипете направо от стената от пощенски кутии, които красят всяка маса в заведението и на които като на бензиностанция виждате да се отчитат изпитите литри. Когато седнете на пейките, тапицирани с масленозелена кожа, пред масите от тъмно дърво, ще ви донесат меню, оформено като томче на „Световна класика“. Ако не сте почитатели на бирата, имате избор от 40 вида уиски, различни вина и 3 вида ракии, правени за заведението в с. Карабунар.

 

Храната е оформена като акомпанимент към напитките. Предлагам ви примерно много вкусно меню: салата „Съвършенство“ с айсберг, авокадо, чери домати и сиренца с орехи, после еленско филе с моцарела и сушени домати и за финал унгарския десерт шамлое галушки. А докато хапвате с удоволствие и отпивате от специално изработените за Ale House порцеланови халби, можете да се насладите на приятния интериор в стил английски пъб, на кубинските картини по стените и на бронзовите фигури на музиканти, събирани от цял свят. А всеки петък и събота да послушате жива музика от български групи. Бирариите Ale House са две – по една в София и в Пловдив.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР