Часът на Синята луна

Ценителите на екзотичната кухня ще останат очаровани

Адриана Попова 02 January 2014

Неотдавна приятел ме попита дали в София има място, където да заведе любимата си на автентична тай кухня. Има, разбира се, ресторант Blue Moon Thai, на ул. Раковски 127. Това е адресът, който среща София и Тайланд по най-вкусния и изискан начин. Кулинарните изкушения, екзотичните подправки, специфичният им прочит от шеф-готвачите, обучени в едни от най-добрите тайландски ресторанти в Европа, предизвикват ценителите, а също и неизкушените досега от магията на екзотичната кухня.

Уникалната атмосфера се допълва от специфичния интериор с огромните „златни“ лампи, директна препратка към луната във фазата, когато е най-ярка и омагьосваща.  
В тайландския ресторант Blue Moon може да си направите различен от обичайния обяд или да сложите началото на бур-ната нощ на клубните развлечения. Мястото е особено подходящо и за романтична вечеря, ще ви пренесе под звездите на екзотичен Тайланд. Обещанието е за кулинарен флирт с гарантирано добър успех. Резервация за места в ресторанта може да направите на тел. 0897 811 733.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР