Музика и гурме

Къде може да посрещнете Нова Година

Елка Влаховска 26 December 2013

Снимка: Пресофиси на марките

В 5-звездния Гранд Хотел София може да посрещнете Нова година с двама от най-популярните български музиканти - Кирил Маричков и Дони в ресторант „Shades of red“ или с талантливата Краси Иванова – финалист в „Гласът на България”, в ресторант „Триадица“. Главният готвач Жоро Иванов – вицепрезидент на Европейската професионална кулинарна асоциация Евроток, ще приготви и за двата ресторанта 5-степенно гурме меню, с което екипът на Гранд Хотел София спечели съответно първо и второ място в категорията „Кулинарен отбор” на състезанията за Националната купа на България през 2013 и 2012 г.

Ако искате да погледнете града от високо, изберете панорамния  ресторант „Zest” в Суит Хотел София в Студентски град, срещу игралната зала Joy station. Очаква ви бюфет с богат салатен бар, предястия, основни ястия и десерти и отворен бар за алкохолни и безалкохолни напитки. Купона подгрява атрактивната Миленита.
В ресторант „106“ на Сентръл Парк Хотел София до НДК новогодишната нощ е с DJ парти с любими български песни и 4-степенно празнично меню. Основното ястие е по избор между печена пуйка със сос „Грейви“ и пюре от кестени, свинско бонфиле с прошуто или печено млечно телешко с крехки аспержи. Цените до 10 декември: 285 лв. за ресторант „Shades of Red“, 185 лв. за ресторант „Триадица“, 165 лв. за Zest и 106 лв. за ресторант „106“. Повече информация на тел.: 02/811 0 770, [email protected].

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР