В легло с Поли & Вернер

Поли Генова и Вернер Москов се запознават по време на Х Фактор. Тя е в журито, той е журналист, който отразява шоуто

Адриана Попова 17 March 2013

ПРЕДИ ЛЕГЛОТО
Поли Генова и Вернер Москов се запознават по време на Х Фактор. Тя е в журито, той е журналист, който отразява шоуто за Сити тв. Казва й, че е много красива, тя отвръща с нещо като „а стига, бе“, защото по нейни думи е стеснителна, а и не обича ласкатели. Все пак е впечатлена, защото „той изглежда много добре, поддържано, красиво момче“. Зад кулисите на предаването Вернер я чува как крещи, когато е ядосана, и си казва: „Какъв темперамент само!“ После идва много важен момент – той не се обезкуражава и не спира да обсажда крепостта, ходи на всички участия и промоции на Поли. Моли я да му помогне по негов проект. От дума на дума и от проект на проект идва лятото и с него едно пътуване до морето. Там двамата стават двойка. За втория месец от събитието Веро подарява на Поли чинчилата Паве. Името е заради цвета – чинчилата е сива. Освен това той, Паве, е много бърз, обича да се завира и понякога трябва да бъде издирван с часове. Обича да яде стени. Спи в клетка тризонет. При добро гледане живее 20 години. Поли възнамерява да върне жеста на Веро, като му подари... чинчила. Той отговаря с „не, благодаря“. Вернер е от семейство на адвокат и лекарка, завършил е френска гимназия, учи право и международни отношения в НБУ, притежава черно чувство за хумор и убийствено джентълменско възпитание – лейди винаги е фърст и винаги й се отваря вратата. Кръстен е на баба си Вера, ако ще го питате за името, по-добре недейте, защото всички за това го питат. Питайте го за филми, страхотен киноман е, обича да гледа на голям екран, сега води и Поли.

В ЛЕГЛОТО
Поли: Заспивам върху ръката му, но не се събуждаме така.
Вернер: Аз спя по корем с възглавница върху главата.
(Фотографът моли Поли да си покаже крака от завивката.)
Вернер: Поли, покажи си левия крак, той ти е по-дълъг.
Поли: В началото не му разбирах много шегите...
Вернер: Да, особено като се шегувах, че й харесвам песните.
Поли: Понякога той яде бисквити в леглото, а аз му се карам за трохите.
Вернер: Ти си повече по яденето.
Поли:
До нас винаги са телефоните и лаптопите. Аз никога не си изключвам телефона. Приятелите знаят и ме търсят посред нощ. Но на мен ми трябва малко време да се наспя. За 6 часа съм готова.
Вернер: А на мен ми трябват 12.
Поли: И се къпе по час-час и половина.
Вернер: Да, като се замисля за нещо и...
Поли: Не мога да взема душ след него, защото топлата вода е свършила. Затова сега се къпем заедно. Но пак не можем да се разберем. Той иска по-хладка да е водата, аз – по-гореща.
Вернер: След банята тя бърза да си суши косата. Не си я харесва, защото й е права. А на мен точно права ми харесва.
Вернер: И ходим заедно на фитнес. При Кристиян Павлов, той е балкански шампион по културизъм за младежи. Аз вдигам повече тежести. Тя прави повече кардио. Да не ни е срам на плажа на Канарските острови.
Поли: Нали първо щяхме да ходим в Париж?
Вернер: За твоя рожден ден през февруари. Можем да ги съчетаем. Първо Париж, после Канарите. Бил съм там, много ми хареса и затова искам сега да отидем с Поли.
Поли: Искам сутрин да ми носиш топъл кроасан, докато сме в Париж.
Вернер: А аз искам да ми сготвиш месо за рождения ден.
Поли: Двамата много обичаме да караме коли. И се караме кой кара по-добре.
Вернер: Аз.
Поли: Не, аз, аз имам книжка една година преди теб.
Вернер: Тук се гледа не количеството, а качеството.
Поли: Родителите ни се запознаха на премиерата на мюзикъла „Аладин“, в който играя принцесата.
Вернер: Много се харесаха.
Поли: Сега май ще се виждат без нас.
Вернер: Така стана май.

СЛЕД ЛЕГЛОТО
Поли, какво би променила, ако можеше, у Веро?
Искам да си върне къдравата коса. Като дете е бил като кукла, а сега се подстригва късо и се приглажда. Не мога да го роша.
Вернер, какво би променил у Поли?
Двата й крака да станат еднакво дълги. Шегувам се. Нищо не бих променил. Или не – да прояде месо. Тя не яде достатъчно зеленчуци и ядки, нито взема хранителни добавки и това не е добре за имунната система. Майка ми е лекар и е леко притеснена от това.
Вернер, ти какъв искаш да станеш, като пораснеш?
Спайдърмен. Не знам още. Сега работя в телевизия Сити и уча право и международни отношения в НБУ. Баща ми има адвокатска кантора, занимава се с наказателни дела, но бъдещето е в корпоративното право.
Поли, ти каква искаш да станеш, като пораснеш?
Искам да стана пилот и капитан. Ще вземам уроци.
Това с уроци не става. (Репликата е на Вернер, който добавя, че Поли много обича да управлява... превозни средства.)
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР