Таланти и поклонници

За да защитят международно признатата си диплома, младите готвачи ни изненадват с превъзходни ястия от сезонни продукти

12 March 2013

Те са млади, забавни и талантливи. За малко са тук и отиват да превземат света. Срещаме ги в новооткрития ресторант „Таланти“, част от Кулинарна академия HRC. За да защитят международно признатата си диплома, младите готвачи ни изненадват с превъзходни ястия от сезонни свежи продукти на много достъпна цена. На място се произвеждат прясна паста, хляб, сладолед. Под строгия поглед на шеф Робин Виляреал, възпитаник на престижния институт Le Cordon Bleu – Париж, състезанието е оспорвано. Да му се насладим особено в петъчните вечери, които са тематични: 15 март – португалска, 22 март – индонезийска, 29 март – руска. Адресът е ул. Петър Берон 9 до НДК в столицата. Повече информация за менюто на ресторанта, цени и резервации на www.restauranttalents.com.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР