Красавицата и звяра

Какво намира тя в него? Това е въпросът, който си задаваме при вида на красива жена с не особено привлекателен мъж

10 March 2013

Харви Уейнщайн и Джорджина Чапман

Какво намира тя в него? Това е въпросът, който си задаваме при вида на красива жена с не особено привлекателен мъж. Често отговорът е най-очевидният – парите. Но не винаги.

ЗВЕЗДНИ ПРИМЕРИ
Кристиан Карембьо и Адриана Скленарикова

Той е френски футболист, тя – словашки топмодел. Запознават се през 1998 г. в самолета. „Не знаех кой е той. И той не знаеше с какво се занимавам. Беше любов от пръв поглед“, твърди Скленарикова. Още същата година сключват брак. Разведоха се преди 3 месеца.
Джулия Робъртс и Лайл Ловет
Сключват брак 3 седмици след като се запознават през 1993 г. „Всеки път когато говоря с него, когато гледам снимката му или си мисля за него, си казвам „Господи, толкова съм умна, такава съм късметлийка“, заяви тогава Робъртс. Разделя ги работата им. И се развеждат 2 години по-късно.
Хайди Клум и Сийл
През 2004 г. Хайди Клум е бременна от Флавио Бриаторе. На раждането през май месец обаче не присъства той, а Сийл. Двамата започват връзка няколко месеца преди това. А Бриаторе отсъства, защото е направил грешката да изневери на бременната Хайди. Тя и Сийл сключват брак през май 2005 г. Имат три деца, Сийл осиновява и дъщерята на Бриаторе. Всяка година подновяват брачните си обети. И така до януари миналата година, когато заявиха, че се разделят.
Флавио Бриаторе и Елизабета Грегорачи
62-годишният бивш шеф на Формула 1 сключва брак с 32-годишния модел на Wonderbra през 2008 г. Преди това имат тригодишна връзка. „Запознахме се на вечеря в Милано, но не ми направи особено впечатление. После започна да ми звъни и ме покани за един уикенд в Лондон. След като прекарахме няколко дни заедно, видях другия Флавио. Останалото е история“, твърди красавицата. През 2010 г. Грегорачи му ражда син.
Харви Уейнщайн и Джорджина Чапман
Той е един от големите босове в Холивуд – основател на филмовото студио Miramax. Тя е една от най-успешните дизайнерки – основател на модния лейбъл Marchesa. Връзката им започва през 2004 г., след като Харви напуска съпругата си. Сключват брак през 2007 г. В момента Джорджина е бременна с второто им дете.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ГРОЗНИК

- Те са по-потентни. Доказано е научно. Въпреки че изследването е направено върху животни, учените вярват, че се отнася и за хората. Спермата им била по-качествена и правели по-здрави бебета.
- В криза сме, заложете на грозния. Статистиката сочи, че не особено красивите мъже разчитат на успешна кариера и изкарване на пари, за да имат самочувствие.
- Големият нос си има предимства. Може да загрозява лицето на мъжа, но пък е и сигурен знак за по-добро здраве. Хората с големи носове имат по-голяма защита срещу бактерии и инфекции.
- Ако искаш да го напуснеш, той ще те разбере. Все пак е щастлив, че изобщо е имал връзка с красавица. Дори да разбиеш сърцето му, пак ще е насреща – като добър приятел.
- Красавците са малко, грозниците – много. Факт е, че мъжете, достойни за корица на списание, са малко. Не рискувайте да останете сами – заложете на звяра.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР