Вип братски съвет

VIP Brother навлиза в най-интересната си фаза – съквартирантите вече са свикнали с камерите и живота в Къщата

Ирина Иванова 28 October 2012

VIP Brother навлиза в най-интересната си фаза – съквартирантите вече са свикнали с камерите и живота в Къщата, но остро започва да им липсва реалността извън шоуто. В този критичен момент се обърнахме към седмина звездни участници в предишни издания на риалити формата с молба да посъветват колегите си как да избегнат най-опасните „брадърски“ капани и да запазят vip статута си и след края на шоуто.


Софи Маринова: Най-тежкият грях е да не си забавен
Три съвета имам към новите: да бъдат естествени, да не се занимават с клюки и интриги и най-важното – да се отпуснат и да се забавляват, защото от всички „грехове“, които можеш да натрупаш в Къщата, най-страшният е да не си забавен за зрителя. Това е шоу, не е Страшният съд.

Божидара Бакалова: Показваш отношението към самия себе си
Изпаднах в голяма дупка, след като излязох от Къщата. Изолирах се, бях  съсипана от нещата, които се бяха изписали, от осъдителните погледи на хората. Благодарна съм обаче, защото душата ми бе дълбоко провокирана. Видях как без значение с каква професия и на каква възраст си, поставен в различни ситуации, човек лесно може да бъде заслепен и изплашен. В Биг Брадър показваш най-вече отношението към себе си. Това е, което участниците не трябва да забравят.

Милко Калайджиев: Бъди какъвто си, пък каквото ще да става
От продуцентските решения не можеш да избягаш. Създават най-различни интриги и ти не можеш да останеш извън тях, защото така оставаш и извън играта. Като се случи „целувката“ с Ицо Хазарта, Патрашкова ми каза, че на мое място би го убила. Как ще го убивам! Нали виждам, че е пиян. Така че човек трябва да е себе си, пък продуцентите... каквото покажат!

Катерина Евро:
Продуцентите решават
Влязох в къщата на VIP Brother за пари. Разбрах, че в това шоу няма как да бъдеш, какъвто си. Защото всичко е така манипулирано, че зрителите те виждат, какъвто продуцентите искат да те изкарат. Мен решиха да ме покажат като скандалджийка, макар че изобщо не съм такава, и така и стана. Така че всички съвети са безсмислени.

Део: Не коментирай другите и чисти къщата
Първите две седмици си в шок и се стараеш да запазиш имиджа си. Постепенно обаче се отпускаш и накрая всичко излиза на повърхността. Дори изглежда някак преувеличено, като под лупа. След като излязох от Къщата, дълго имах „пост Биг Брадър“ синдром, чувствах се непрекъснато наблюдаван. Дори започнах да чистя вкъщи най-редовно. Между другото това е едно от най-важните неща в Къщата – да чистиш и да готвиш. И да не коментираш другите зад гърба им.

Гала: Понякога е по-добре да не бъдеш себе си
Който каквито съвети да дава, когато си вътре, средата те провокира и правиш и казваш неща, които те карат да се изненадваш от себе си. Много глупаво ми изглежда обаче, когато някой от участниците излезе от Къщата, знае, че е направил невъобразими глупости, но заявява: „Аз бях себе си!“ Ами по-добре да беше някой друг!

Митьо Пищова: Народът обича лудите
Най ми харесва Никол Станкулова, много е красива и интелигентна. Обаче тя се крие, облича се с 50 халата. Багата е стратег и хитрец – трае си, приятел е с всички, парите му трябват, за да се лекува. Според мен някъде в средата на октомври доста от хората ще си тръгнат доброволно, защото нямат психика. Не ми харесва Патрашкова – много е надменна. Като си влязъл – играй, общувай, а не поучавай. Хората обичат лудите. Ама не като сина на Ирен Кривошиева – той е луд за връзване.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР