Стилът на… Тамара Калинич

Тя е само на 26, но е известна по цял свят благодарение на блога и YouTube канала си

Ина Иванова 24 August 2017

Тамара Калинич е момиче, което несъмнено прави впечатление. Тя е само на 26, но е известна по цял свят благодарение на блога и YouTube канала си. Обича да пише за мода, козметика и за пътуванията си. Отгледана е в Сърбия, но заминава за Англия, за да следва мечтите си.

След като завършва фармация осъзнава, че тогавашното й хоби – модният й блог, е нещото, с което иска да се занимава професионално. А страстта към дрехите притежава благодарение на майка си и баба си. С времето усъвършенства стила си – смесица от класически шик с модерни и женствени линии.

Не е тайна, че Тамара обича лукса. Освен екзотичните дестинации, които често посещава, нерядко ще я видите снимана с дрехи и аксесоари на Gucci, Dolce & Gabbana, Dior и Chanel. Но успява да комбинира по-скъпите си притежания с достъпни марки като ASOS, Zara. Канят я на най-различни модни и бюти събития, сред които и седмиците на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. А популярни медии като Vogue, Marie Claire, InStyle, Elle, Glamour и Grazia често публикуват нейни снимки на страниците си.

Потопете се в света на Тамара, ако искате да ви дойде идея за следващата дестинация, която да посетите, или пък просто да помечтаете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР