Кога Дакота Джонсън ще спре с голите сцени

eva.bg 16 January 2017

Снимка: getty images/guliver

Скоро пак ще гледаме Дакота Джонсън в провокативни секс сцени, защото след по-малко от месец ще е световната премиера на втората част от еротичната трилогия „Петдесет нюанса“. И някак съвсем логично Vogue решиха отново да я сложат на корица тъкмо навреме за огромния интерес, който тепърва ще има както към нея, така и към филма.

В интервюто към февруарския брой актрисата е до болка откровена за секса, голите сцени и защо изобщо е избрала да дебютира в голямото кино именно с този филм.

Независимо колко популярен и масов е филмът, темата за БДСМ не е. В този смисъл хем правя нещо много комерсиално, хем оставам вярна на странните си интереси“, казва Джонсън.

Дали ще спра да се снимам в голи сцени когато гърдите ми започнат да увисват? Не знам. Май имам по-скоро европейско мислене за тези неща. Не искам да гледам секс сцена, в която актьорите са със сутиени и долно бельо. Нека сме честни – хората са голи, когато правят секс“, казва още актрисата в интервюто си за Vogue. Премиерата на "Петдесет нюанса по-тъмно" ще е на 10 февруари.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР