Джони Деп продава имението си във Венеция

eva.bg 14 July 2016

Снимка: getty images/guliver

В разгара на развода си с Амбър Хърд Джони Деп реши да зареди банковата си сметка със свежи средства и пусна на пазара къщата във Венеция, която закупи само преди пет години. Актьорът иска 10.9 милиона долара за нея. Имението разполага със седем спални и има разкошна гледка към каналите.

Според италианските медии продажбата на имота е свързана с развода на Джони Деп – дали просто му трябват пари или се опитва да продаде колкото се може повече неща преди да се стигне до подялба, не е ясно. Знае се само, че той и Амбър Хърд нямат предбрачен договор, което означава, че тя със сигурност ще претендира за голяма част от богатството му.

Междувременно преди няколко дни Хърд бе заснета да обядва с бившата си приятелка Тася Ван Рий, с която се раздели именно защото започна връзка с Джони Деп. Според някои медии Деп бил болезнено ревнив, когато ставало въпрос за предишната й приятелка. Част от скандалите им били свързани именно с Тася и подозренията на Деп, че тя и Хърд още поддържат близки отношения.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР