Соня Васи готви рокендрол сватба

Няколко месеца след като Соня Васи и Мат Соръм (екс-„Гънс енд Роузис") откриха любовта, решиха да минат и под венчилото.

Деяна Ангелова 24 January 2007

Няколко месеца след като Соня Васи и Мат Соръм (екс-„Гънс енд Роузис") откриха любовта, решиха да минат и под венчилото. Дата все още не е обявена, но Мат искал да е в България. По всяка вероятност - тази пролет. При това правят планове събитието да се превърне в нещо наистина грандиозно.

Разбрахме, че ще се омъжваш за Мат Соръм. Наистина ли планирате сватбата да е в България?

Естествено, че ако сключвам брак, ще искам да поканя всички мои български приятели на сватбата си. И понеже знам, че няма да е възможно да дойдат в Лос Анджелис, ще направя сватба в България.

Мат Соръм искал това да бъде „рокендрол сватбата на годината".

В началото, когато говорихме за това с Мат, той имаше идея неговата група „Велвет Риволвър" да свири на церемонията. Искаше Мерилин Менсън и други групи също да са гости. Мат го познават всички музиканти, така че ако той реши, може да покани когото си иска. В тази връзка ще бъде „рокендрол сватбата на годината". И дано стане.

Как изведнъж професионалните ви отношения се превърнаха в интимни и се стигна до брак?

И аз не знам. Той беше продуцент на моята група „Крийп", но даже на вечеря не бяхме излизали. Тогава мен ме интересуваше единствено групата. Но с времето хората се променят и всеки започва да търси други неща в живота, може би така е било писано - да се съберем отново и то по друга причина, не по работа.

Не е ли трудно да откриеш любовта в Лос Анджелис, където всички гледат основно каква ти е банковата сметка, с кого се познаваш, къде ходиш?

Аз живея тук вече 16 години и понякога не съм имала гадже по три-четири години. Особено пък като имаш дете и то е най-важното нещо в живота ти. Но дъщеричката ми порасна, сега имам повече време да излизам и да бъда с някой специален за мен мъж.

Отворила си доста врати към хайлайфа, какво ти трябва, за да отвориш всички?

Тук всичко се върти около Холивуд и кой кой е. Но, естествено, най-голямата реклама е, когато двама известни станат двойка.

Помага ли ти красотата и до колко тя е важна в Ел Ей?

Най-важното нещо тук е да си красив, но трябва да имаш и мозък. Иначе бързо ще напуснеш фронта. Най-красивите жени и мъже са в Холивуд, идват тук, за да се опитат да станат звезди. Така се случи с мен и моята група и не съжалявам, че избрах Лос Анджелис.

Мислила ли си някога да се разделиш с блонди имиджа?

Няколко пъти. Но не издържах и след два дена пак ставах руса.

Как върви модният ти бизнес?

Прекрасно. Мат също има бизнес за дрехи, които до няколко месеца излизат на пазара. В момента се занимавам сама с моя бизнес, понеже сестра ми Анна е бременна в петия месец.

Може ли да се каже, че обличаш големите звезди?

Да, абсолютно. Просто съм късметлийка. Тук всичко става така - хубаво е да имаш талант, но всичко се свежда до това кого познаваш и дали ще имаш късмет, а аз имам. Някои звезди познавам лично, други не. Техните стилисти идват да взимат нещата от магазина, където продавам.

Какво би казала на пуританите, които твърдят, че си пробила с тялото си и не смятат, че една жена трябва да се гордее с това?

Ако бях пробила с тялото си, сега щях да съм много на високо, повярвай ми. Аз се снимах за „Плейбой", без да знам даже това списание. Използвах парите, за да оцелея в Лос Анджелис и да взимам уроци по пеене при най-добрите учители. Така че инвестирах парите в себе си и в кариерата си, не съм спала с никого, не съм се продала на никого. Това беше едно изживяване, с което мога само да се гордея - дори и пред дъщеря ми.

С годините сякаш ставаш все по-хубава. Прибягваш ли до пластичната хирургия и какво мислиш за нея?

Абсолютно съм „за". Ако нещо те прави по-щастлив, когато гледаш себе си в огледалото, аз съм за него. Пластичната хирургия е бъдещето.

Защо в Холивуд има толкова много разводи според теб?

Тук има красиви мъже и жени, известни и богати, събрани на едно място. Когато има избор, един нормален човек се поддава, човешко е. Може би един ден хората няма да се женят, тогава няма да има и разводи. В едно семейство е по-лесно да има една звезда, а ако има две, трябва да се поддържат през цялото време. В противен случай се стига до край на връзката.

Кога да те чакаме в България?

Исках да си дойда за Коледа, но не стана. При всички положения най-късно лятото. Исках да правя видеоклип за едно ново парче в България, а сега имам други цели, ще ми трябват сигурно организатори за сватба.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР