И на Брад Пит са му разбивали сърцето. И не говорим за Джоли

Трудно ни е да си го представим, но е факт.

eva.bg 17 February 2019

Не, няма да говорим за семейната драма на Брад Пит и Анджелина Джоли, защото там все още не знаем кой на кого разби сърцето и кой с какви емоционални травми излиза от брака им. Ще се върнем назад в миналото, когато, колкото и да е трудно да си го представим, един от най-желаните мъже не винаги е бил така харесван и желан.

Брад Пит разказа интересна случка от миналото, в която е останал с разбито сърце и празни джобове. През 1989 г. той е сгоден за актрисата Джил Сколън. Едва ли името й ви говори нещо, защото тя така и не успява да стане особено популярна. Но пък навремето, когато е имала връзка с Пит, е била по-известната от двамата. А той е бил пробиващ беден актьор.

„Една вечер ми се обади по телефона, плачеше, имаше някаква драма, но не искаше да говори по телефона. Веднага хванах самолета от Лос Анджелис за Будапеща, където тя снимаше филм. Имах само 800 долара, от които 600 отидоха за билета. Бях готов да направя всичко. Когато пристигнах при нея обаче, тя ми каза, че е влюбена в режисьора на филма и иска да се разделим“, спомня си Пит.

Така, след като прелетял Океана, за да утешава любимата си, той в крайна сметка прекарал цялата нощ на една пейка в Будапеща, пушейки цигари и говорейки си с местен жител, който не разбирал английски. Прибрал се с разбито сърце и без пукната стотинка.

„Този момент се е запечатал в съзнанието ми. Кара ме да оценя какво притежавам сега. Именно такива нощи си спомняш, когато си успял. Те те държат на земята“, мъдро обобщава Пит.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР