Брад Пит пое вината

В първото си интервю след раздялата с Джоли актьорът разкрива, че алкохолът е причина за края на брака им

eva.bg 04 May 2017

Снимка: GQ

В първото си интервю след раздялата и последвалия развод с Анджелина Джоли Брад Пит най-накрая хвърли известна светлина относно проблемите в брака им, които са довели до неизбежния му край. В общи линии актьорът поема цялата вина и разкрива, че основната причина за развода е прекаляването с алкохола от негова страна.

„Откакто завърших колежа не си спомням да е имало и ден, в който да не съм пил, да не съм пушил - цигари, марихуана, както и разни други неща. Но в един момент осъзнаваш, че всичко това са залъгалки, начин да избягаш от чувствата си. Сега съм много, много щастлив, че приключих с това. Имам предвид, че когато стартирах семейството си, спрях всичко останало, освен пиенето. Но пък започнах да прекалявам с него.

Алкохолът се превърна в проблем. Имаме лозови насаждения, имаме изба, а аз много, много обичам да пия вино. В един момент просто стигнах дъното. Ако трябва да съм напълно честен, аз съм по-добър и от руснаците с водката, мога да ги победя в състезание по надпиване. Такъв професионалист бях, толкова добър бях в пиенето. Но вече не съм такъв. Не пия от половин година. Ходя на терапия, която много ми помогна и продължава да ми помага. Това е период, в който трябваше да се вгледам в слабостите и провалите си, да поема отговорност“, казва Брад Пит в едно до болка откровено интервю за GQ.

Вече не бягам от чувствата си, от емоциите. Осъзнах, че е голяма грешка да избягваш болката. Защото по този начин избягваш самия живот. Болката ни прави такива, каквито сме, чрез нея израстваме. Колкото и иронично да звучи, болката прави света едно по-добро място и затова е грешка да се криеш от нея, да я избягваш, затъпявайки чувствата си с алкохол или нещо друго“, казва още той. И допълва: "Нали знаете клишето, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш на свобода. Сега вече знам какво означава това. Сега вече чувствам какво означава това."

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР