Брад Пит: Нямам какво да крия

eva.bg 16 May 2017

Снимка: GQ

Близо две седмици след интервюто за списание GQ, където Брад Пит за първи път говори открито за развода си с Джоли и проблемите, довели до раздялата им, той продължава да бъде до болка откровен. Този път актьорът даде интервю за Associated Press и когато въпросите станаха по-лични, той не избяга от тях.

Нямам намерение да се самоубивам или нещо такова. Не съм толкова зле. Все още има твърде много красота в света и много любов. Има много любов за даване, така че всичко е наред. Такъв е животът. Засега гледам да държа кораба на вода и да измисля как най-добре за всички ни ще станат промените, свързани със семейството ни. Защото децата са всичко. Те са животът ти, те са основният фокус, както и би трябвало да бъде“, казва в интервюто актьорът, който преди това призна, че проблемите му с алкохола са основна причина за развода с Джоли.

Нямам тайни, нямам какво да крия. Всички сме хора и ако не говорим за това, което се случва с нас, няма как да се оправим и да станем по-добре“, казва още Брад Пит.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР